به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، مهدی یونسیرستمی در نشست مشترک با نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار بابل و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به نقش دانشگاه علوم پزشکی بابل در خدمترسانی به مردم استان اظهار کرد: بهمنظور تحول در حوزه سلامت بابل ۲۰ میلیارد تومانی برای تکمیل چهار پروژه مهم این دانشگاه تصویب شد.
وی افزود: این اعتبار برای راهاندازی مرکز نازایی فاطمه زهرا، شتابدهنده خطی مرکز شهید رجایی بابلسر، سیتیاسکن دوم بیمارستان آیتالله روحانی و تکمیل فاز نخست دانشکده داروسازی اختصاص پیدا کرده است.
استاندار مازندران همچنین با تأکید بر ضرورت نوسازی مراکز درمانی فرسوده از پیگیری دریافت ماده ۲۳ کشوری و ردیف ملی برای احداث بیمارستان جایگزین یحیینژاد در محل فعلی این بیمارستان خبر داد و گفت: این موضوع با همراهی نمایندگان مجلس در وزارت بهداشت و سازمان برنامهوبودجه در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اهمیت پایداری خدمات درمانی در شرایط بحرانی، دستور دوسویه شدن برق بیمارستانهای آیتالله روحانی، شهید بهشتی و شهید یحیینژاد را صادر کرد.
یونسیرستمی با اشاره به تلاش برای جذب سرمایهگذار جهت ساخت بیمارستان جدید در زمین تعیینشده مطرح کرد: در صورت توافق، زمین فعلی بیمارستان شهید بهشتی با زمین جدید تهاتر خواهد شد.
به گزارش ایمنا، در این نشست همچنین نقشه راه جانمایی زمین بیمارستان جایگزین شهید بهشتی در منطقه موزیرج بابل تدوین شد و فرماندار بابل با حمایت استاندار، مأموریت پیدا کرد تا مراحل تأمین زمین را پیگیری کند.


نظر شما