ورود به دنیای کودکانه رسالت فیلمسازان است

مدیر امور بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: بعضی موضوعات جهانی مشترک است، باید امنیت و بستر آرامش را برای کودکان فراهم کنیم، یکی از رسالت‌های فیلمسازان این است که به‌طور واقعی وارد دنیای کودکانه شوند که این اتفاق رخ داده است.

محمدرضا تشکری در حاشیه سی‌وهفتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: موردی که میان تمام بچه‌های دنیا مشترک است، دیدن آرزوها و ایده‌آل و آرمان‌های آن‌ها است که بستر آن در سینما راحت‌تر فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه دغدغه تمام بچه‌ها این است که بتوانند با موضوع فیلم ارتباط برقرار کنند، افزود: این ظرفیت در این دوره جشنواره فراهم است، ۱۸۳ اثر بازبینی شده که ۱۸ اثر انتخاب شده است، ۹ فیلم بلند به‌همراه سه فیلم ایرانی که فیلم‌های بخش مسابقه را تشکیل می‌دهند.

مدیر امور بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با بیان اینکه داوران نوجوان از کشورهای مختلف در کنار داورهای بزرگسال فیلم‌ها را قضاوت می‌کنند، تصریح کرد: این تنوع جغرافیایی موجب شده که بچه‌ها با فرهنگ سایر کشورها آشنا شوند، همچنین حس امنیت و آرامش که دغدغه آن‌ها است در این فیلم‌ها عیان است.

تشکری با بیان اینکه کار کردن در جشنواره سخت است، اما وقتی خروجی خوبی دریافت کنیم، خستگی در می‌رود، ادامه داد: فیلم‌ها رصد شده‌اند، تلاش کردیم عناوینی از جغرافیای مختلف انتخاب شود، برای اولین بار فیلم‌هایی از کشورهای پرو و شیلی پخش شد، کودکان متوجه دغدغه‌های مشترک جهانی می‌شوند.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌هایی که در کل دنیا وجود دارد، کمبود فیلم کودک است، تصریح کرد: محتوا اهمیت زیادی دارد، سال جاری سینمای ایران ظرفیت خوبی داشت، با وجود اینکه شاید نسبت به دوره‌های قبل تعداد فیلم‌ها کمتر باشه ولی به لحاظ محتوا فیلم‌ها بسیار خوب هستند، وجود فیلم‌های خارجی به فیلمسازان ایرانی و رشد سطح آگاهی آن‌ها کمک می‌کند.

مدیر امور بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: در این دوره یک استاپ موشن محصول مشترک داشتیم، اما بنده تحت قرار گرفتم، درواقع بعضی موضوعات جهانی مشترک است، در حال حاضر در شرایطی هستیم که باید امنیت و بستر آرامش را برای کودکان فراهم کنیم، یکی از رسالت‌های فیلمسازان این است که به‌طور واقعی وارد دنیای کودکانه شوند که این اتفاق رخ داده است.

تشکری با بیان اینکه تنوع فیلم‌های خوب من را شگفت‌زده کرد، ادامه داد: من با تک‌تک فیلم‌ها توانستم ارتباط بگیرم که داوری آن‌ها را سخت می‌کند، فیلم‌های ایرانی خوب در کنار فیلم‌های بین‌الملل قرار می‌گیرد، امیدوارم داوری خوبی رقم بخورد.

وی با بیان اینکه ظلمی که به کودکان غزه وارد می‌شود، هیچ جای دنیا تجربه نکرده‌اند، یعنی این سختی را باید حس کنند تا بدانند چه اتفاقی می‌افتد، تاکید کرد: در شرایط فعلی تصویر می‌تواند این میزان از سختی را نه به شکل کافی بلکه تا حدی در قاب سینما نشان دهد تا سایر کودکان درک کنند، حضور در شرایطی که این کودکان تجربه می‌کنند، جهان‌بینی هر انسانی را عوض می‌کند، این موضوع دغدغه بسیاری از داوران نوجوان است، حق زنده بودن از این بچه‌ها گرفته شده است‌.

تشکری با بیان اینکه دیدن زاینده‌رود خشک بسیار دردآور است، گفت: آخرین حضور من در جشنواره کودک سال ۸۸ بود، امروز خیلی اندوهگین شدم، امیدوارم دوباره زاینده‌رود را سرشار از زندگی ببینیم، زاینده‌رود تداعی تمام خاطرات زیبا است.

مدیر امور بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با بیان اینکه یکی از رسالت‌هایی که برعهده فیلمسازها است، زنده کردن امید و آرزو در دل کودکان است، اینکه بچه‌ها بتوانند در قالب سینما و در فضای این قاب به‌دنبال آرزوهای خود باشند، اهمیت زیادی دارند، حداقل بخشی از دغدغه آن‌ها می‌تواند در قاب سینما برآورده شود.

کد خبر 912699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.