به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حسینعلی امیری امروز _یکشنبه سیزدهم مهر_ در آئین افتتاح قطعه هفتم آزادراه شیراز- اصفهان با اشاره به اهمیت ملی و کریدور شمال-جنوب این آزادراه را طولانیترین آزادراه کشور خواند و اظهار کرد: آزادراه شیراز-اصفهان در نقشه کلان ارتباطی، باید بندر انزلی در شمال را به بندر بوشهر در جنوب متصل کند.
وی با تأکید بر اینکه قطعات متعددی از این مسیر قبلاً به بهرهبرداری رسیده است، افزود: امروز شاهد افتتاح قطعه هفتم به همراه چندین پروژه دیگر وزارت راه و شهرسازی هستیم.
استاندار فارس با اشاره به کاهش چشمگیر زمان سفر گفت: این محور زمان سفر بین شیراز و اصفهان را دو ساعت کاهش داده است.
وی افزود: این آزادراه در منطقهای کاملاً گردشگری واقع شده و چشماندازهای آن، خستگی مسافران را به حداقل میرساند.
امیری اظهار کرد: این محور بهصورت کاملاً استاندارد و ایمن اجرا شده و بر اساس ارزیابی کارشناسان، سالانه از وقوع حداقل ۵۰۰ تصادف جلوگیری خواهد کرد.
وی تکمیل قطعه هفت را یک اولویت بسیار مهم خواند و افزود: رانندگان هنگام ورود به شیراز، در انتهای آزادراه با یک محور قیفی شکل مواجه میشدند و ساعتها در ترافیک معطل میماندند، تکمیل این قطعه، به این مشکل و نارضایتی پایان داد.
استاندار فارس در خصوص تأمین مالی این پروژه گفت: این پروژه در پاییز سال گذشته ۱,۷۰۰ میلیارد تومان بدهکاری داشت که عمده اعتبار لازم برای تکمیل آن از طریق مولدسازی داراییها تأمین شد.
امیری از برنامه آینده برای ادامه این مسیر خبر داد و اظهار کرد: در گام بعدی در تلاش هستیم تا پروژه آزادراه شیراز-بوشهر را که در واقع قطعه هشتم آزادراه شیراز-اصفهان خواهد بود، هرچه سریعتر با مشارکت پیمانکاران بخش خصوصی و دولتی آغاز کنیم.
وی همچنین با اشاره به مطالبات مردمی افزود: پیگیری برای ایجاد و افزایش مجتمعهای خدماتی-رفاهی در این محور به صورت جدی ادامه دارد. احداث آزادراه موجب فعال شدن اقتصاد جاده میشود که ایجاد این مراکز خدماتی بخشی از آن است.


نظر شما