واژگونی موتورسیکلت جان ۲ نفر را در قزوین گرفت 

رئیس پلیس راه استان قزوین از فوت دو نفر به دلیل واژگونی موتورسیکلت در آزادراه قزوین-رشت در محدوده پل شیرین سو خبر داد.  

حسین تقی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: به دنبال دریافت گزارشی از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع حادثه واژگونی موتور سیکلت در آزادراه «قزوین-رشت» محدوده پل شیرین سو ، بلافاصله عوامل پلیس راه به همراه عوامل امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران در محل حادثه و بررسی‌های کارشناسی مشخص شد که یک دستگاه موتورسیکلت سنگین ۱۳۰۰ سی سی به دلیل توانایی نداشتن راکبش در کنترل وسیله نقلیه دچار واژگونی شد و راکب و سرنشین آن به شدت آسیب دیده‌اند.

فرمانده پلیس راه استان قزوین عنوان کرد: با حضور عوامل اورژانس مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل شدند که با وجود تلاش کادر درمان این افراد به دلیل شدت صدمات وارده جانشان را از دست دادند.

تقی‌خانی با بیان اینکه علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راه ناتوانی راکب در کنترل وسیله نقلیه اعلام شده است، خاطرنشان کرد: برابر ماده ۴ قانون راه و راه‌آهن ورود هرگونه موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است و چنانچه راکبان موتورسیکلت‌ها وارد آزادراه شوند، در صورت بروز هرگونه تصادف منجر به جرح، فوت یا خسارت مالی با وسیله نقلیه مجاز به تردد در آزادراه‌ها، راننده‌ای که تردد او در آزادراه مجاز است مسئولیتی نخواهد داشت.

کد خبر 912065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.