تجهیز سالن‌های ورزشی در مساجد و حسینیه‌های منتخب شهر اصفهان

معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: شهرداری اصفهان در اقدامی نوآورانه و به منظور ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی شهروندان، سالن‌های ورزشی را در مساجد و حسینیه‌های منتخب محلات با همکاری هیئت امنای مساجد دارای فضای مناسب تجهیز می‌کند.

علیرضا خاکسار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای توسعه ورزش همگانی، تندرستی و سلامت جسمی و روحی شهروندان، برنامه‌ای در دست اجرا داریم تا سالن‌های ورزشی در مساجد و حسینیه‌های منتخب محلات شهر تجهیز شود.

وی با اشاره به کمبود سرانه ورزشی در برخی مناطق افزود: با همکاری هیئات امنای مساجد دارای فضای مناسب، تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده است تا در صورت تأمین مکان و تعهد مسجد نسبت به خدمت‌رسانی به عموم ساکنان، اقدامات لازم برای ایمن‌سازی و تجهیز مجموعه ورزشی انجام شود.

معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: این برنامه به ویژه برای نوجوانان و جوانان محله طراحی شده است تا در کنار حضور در خانه خدا، فرصت پرورش جسم و روح و افزایش نشاط اجتماعی برای خود و خانواده‌هایشان فراهم شود.

خاکسار افزود: با تحقق این طرح، مساجد به محلی فراتر از عبادت تبدیل می‌شوند و نقش مهمی در ایجاد محیطی سالم و پویا برای ساکنان محله خواهند داشت. ورزش، نشاط و معنویت در کنار هم، به توسعه فرهنگی و اجتماعی محلات کمک می‌کند و موجب افزایش مشارکت شهروندان در فعالیت‌های ورزشی و اجتماعی می‌شود.

وی تاکید کرد: هدف ما ایجاد دسترسی عادلانه به امکانات ورزشی در سراسر شهر است که امیدواریم با همکاری هیئت امنای مساجد و تلاش شهروندان، شاهد افزایش مشارکت در فعالیت‌های ورزشی محلات و ارتقای سطح سلامت جسمی و روانی شهروندان باشیم.

معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان بیان کرد: این طرح نمونه‌ای از هم‌افزایی بین نهادهای فرهنگی و مذهبی با مدیریت شهری است که می‌تواند الگوی خوبی برای توسعه ورزش همگانی در سایر کلان‌شهرهای کشور باشد.

کد خبر 911395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.