تجمیع ادارات کل متعدد استانی ذیل یک وزارتخانه

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تجمیع ادارات کل متعدد استانی ذیل یک وزارتخانه خبر داد و گفت: مصوبه ساماندهی برخی دستگاه‌های غیرضروری آماده است، به طور مثال قرار است هر وزارتخانه یک اداره کل استانی داشته باشد که همه زیرمجموعه‌های آن وزارتخانه در همان اداره‌کل تجمیع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علاء الدین رفیع‌زاده امروز _چهارشنبه نهم مهر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تنها راه ارتقای بهره‌وری و صرفه‌جویی در هزینه‌های دولت و روان‌سازی ارائه خدمات به مردم، همین بحث کوچک‌سازی، حذف موازی‌کاری‌ها و حذف واحدهایی است که بود و نبودشان فرقی ندارد.

وی افزود: مصوبه ساماندهی برخی دستگاه‌های غیر ضروری آماده است، به طور مثال قرار است هر وزارتخانه یک اداره کل استانی داشته باشد که همه زیرمجموعه‌های آن وزارتخانه در همان اداره‌کل تجمیع می‌شوند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: در برخی حوزه‌ها دستگاه‌های موازی زیادی داریم که برای آنها تدابیری خواهیم اندیشید؛ به طور مثال واحدهای آموزشی و پژوهشی متعلق به دستگاه‌ها را داریم که کار موازی با دانشگاه‌ها انجام می‌دهند و باید ساماندهی شوند.

کد خبر 911077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.