بدهی ۲۵۰۰ میلیاردی سازمان‌های بیمه‌گر به دانشگاه علوم پزشکی یزد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از بدهی نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد تومانی سازمان‌های بیمه‌گر به این دانشگاه خبر داد و گفت: این موضوع موجب انباشت بدهی دانشگاه به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و همچنین ایجاد خطر جدی در ارائه خدمات درمانی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، محمود نوری‌شادکام اظهار کرد: در حال حاضر سازمان‌های بیمه‌گر، نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه بدهی دارند.

وی افزود: دانشگاه از سال ۱۴۰۳ از سازمان‌های بیمه‌گر طلب دارد و از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون هیچ دریافتی از این سازمان‌ها نداشته‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: نزدیک به هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از سازمان تامین اجتماعی، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان از سازمان بیمه سلامت و بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هم از سایر سازمان‌های بیمه‌گر طلب داریم و هیچ گونه وصولی تاکنون صورت نگرفته است.

نوری‌شادکام تصریح کرد: این میزان بدهی سازمان‌های بیمه‌گر موجب انباشت بدهی‌های دانشگاه به شرکت‌های دارویی به مبلغ بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان و همچنین رقم ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی به شرکت های تجهیزات پزشکی شده است.

وی ادامه داد: این میزان بدهی، امکان دریافت وسایل، ملزومات و دارو را به همان میزان کاهش داده و خطر جدی در ارائه خدمات درمانی برای مراکز درمانی استان ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از نیروهای ما در حوزه درمان و سایر حوزه ها، نیروهای شرکتی هستند که پرداخت حقوق آنها از محل منابع اختصاصی است و امکان پرداخت حقوق این نیروها از طریق منابع عمومی وجود ندارد.

نوری‌شادکام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد درآمد دانشگاه از محل پرداخت سازمان‌های بیمه‌گر است، تصریح کرد: تاخیر در وصول این درآمدها بر تمام اجزای ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان تاثیر می‌گذارد.

وی از مسئولان مربوطه در وزارت بهداشت، وزارت تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و سازمان مدیریت درخواست کرد تا در سریع‌ترین زمان نسبت به پرداخت این بدهی‌ها اقدام کرده تا همچون گذشته به مردم استان و سایر بیماران از استان‌های هم‌جوار خدمات درمانی مطلوب ارائه شود.

کد خبر 911074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.