اردبیل میزبان رویداد اقتصادی بزرگ کشور با ۲۰۸ فرصت سرمایه‌گذاری

استاندار اردبیل گفت: استان اردبیل با ظرفیت‌های گسترده در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن، آماده میزبانی یکی از مهم‌ترین همایش‌های اقتصادی کشور است که با حضور سفرای کشورهای مختلف و مقامات عالی‌رتبه برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مسعود امامی یگانه _روز سه شنبه هشتم مهر_در جلسه هماهنگی برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: استان اردبیل با برخورداری از پتانسیل‌های فراوان در بخش‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت و معادن، شرایط لازم برای میزبانی یکی از کلیدی‌ترین گردهمایی‌های اقتصادی ایران را دارد.

وی با بیان اینکه سفرای کشورهای مختلف، به‌طور خاص کشورهای همسایه و منطقه قفقاز، در این کنفرانس حضور خواهند یافت، افزود که مقامات ارشد ملی نیز در این مراسم شرکت خواهند کرد.

استاندار اردبیل گفت: تا به امروز، بیش از ۲۰۸ مورد فرصت سرمایه‌گذاری شامل مجوزهای بدون نام و پروژه‌های اقتصادی قابل انتقال، شناسایی و آماده معرفی به بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی شده است.

امامی‌یگانه با تأکید بر رویکرد پیشروی این کنفرانس، محورهای اصلی آن را بهره‌گیری از قابلیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان، فناوری‌های نوپدید، بهینه‌سازی الگوی کشت در بخش کشاورزی، احداث شهر هوشمند و دیجیتالی‌سازی خدمات گردشگری برشمرد.

وی افزود: اجرای این کنفرانس، فرصتی بی‌نظیر برای جلب سرمایه‌های داخلی و خارجی، گسترش صادرات، ایجاد فرصت‌های شغلی با ثبات برای نسل جوان و تسریع در روند توسعه استان اردبیل به وجود خواهد آورد.

به گزارش ایمنا، در خاتمه این جلسه، افراد ذیل به سمَت‌های زیر منصوب شدند: بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار: قائم‌مقام رئیس ستاد برگزاری کنفرانس.

حسین پیرموذن، رئیس اتاق بازرگانی استان: دبیر ستاد برگزاری کنفرانس و رئیس کمیته اجرایی.

یعثوب نژادمحمد، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان: دبیر تخصصی ستاد برگزاری کنفرانس و رئیس کمیته اداری، فنی و تولید محتوا.

مهین صدیقی، معاون روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل حوزه استاندار: رئیس کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی.

حکم مسئولیت این افراد توسط استاندار اردبیل، که ریاست این کنفرانس را نیز بر عهده دارد، صادر گردید.

اردبیل میزبان رویداد اقتصادی بزرگ کشور با ۲۰۸ فرصت سرمایه‌گذاری

کد خبر 910786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.