پیشرفت چشمگیر پروژه ۸۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن در اراک

استاندار مرکزی گفت: پروژه عظیم ۸۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن در شهر اراک به عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های تأمین مسکن در این استان، با سرعت و کیفیت مطلوبی در حال پیشرفت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی صبح امروز _سه‌شنبه هشتم مهر_ در جریان بازدید از پروژه نهضت ملی مسکن اراک اظهار کرد: این پروژه که در راستای سیاست‌های کلان دولت برای خانه‌دار کردن گروه‌های مختلف جامعه اجرا می‌شود، اکنون وارد مرحله‌ای شده که امیدواری‌ها نسبت به تحویل بخش قابل توجهی از واحدها تا پایان سال آینده افزایش یافته است.

وی از آغاز مجدد عملیات اجرایی این طرح با پیمانکار جدید خبر داد و افزود: پس از توقفی که به دلیل تعلل پیمانکار قبلی در روند اجرایی پروژه ایجاد شده بود، با ورود پیمانکار جدید و تجهیز کامل کارگاه، عملیات اجرایی از سر گرفته شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر بتن‌ریزی واحدها در حال انجام است و تلاش می‌شود تا پایان سال جاری اسکلت عمده واحدها تکمیل شود؛ بخش باقی‌مانده نیز طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان خرداد سال آینده به اتمام خواهد رسید.

زندیه‌وکیلی با اشاره به زمان‌بندی تحویل واحدها و اولویت‌بندی متقاضیان خاطرنشان کرد: بخشی از واحدهای این پروژه در نیمه اول سال آینده و مابقی تا پایان همان سال به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.

وی ادامه داد: اولویت تحویل با کسانی است که آورده مالی بیشتری داشته‌اند و امتیاز بالاتری کسب کرده‌اند، این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مشارکت مالی متقاضیان در تسریع روند تحویل واحدهاست.

استاندار مرکزی با بیان اینکه کسانی که آورده خود را کامل کنند، می‌توانند در اولویت تحویل قرار گیرند و زودتر صاحب‌خانه شوند، گفت: در کنار ساخت واحدهای مسکونی، توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی نیز شده است، ساخت مسجد پروژه از امروز آغاز شده و یک مجتمع آموزشی با عنوان «حیات طیبه» نیز در این سایت احداث خواهد شد.

زندیه‌وکیلی اضافه کرد: این مجتمع آموزشی که توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و آموزش و پرورش پیگیری می‌شود، قرار است نیازهای آموزشی منطقه را برای سال‌ها تأمین کند و نقش مهمی در ارتقای سطح فرهنگی و علمی ساکنان ایفا کند.

وی با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های حیاتی همزمان با ساخت واحدها گفت: یکی از دغدغه‌های مهم در پروژه‌های مسکن، تأمین زیرساخت‌های حیاتی نظیر آب، برق و فاضلاب است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در این راستا جلساتی با معاون هماهنگی عمرانی استانداری برگزار شده است تا همزمان با ساخت واحدها، زیرساخت‌های مورد نیاز نیز فراهم شود، این هماهنگی‌ها نقش کلیدی در جلوگیری از تأخیر در بهره‌برداری نهایی پروژه دارد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به وضعیت کلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان مرکزی اظهار کرد: در سطح استان مرکزی، بیش از ۲۶ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است و با اقدامات انجام‌شده، بسیاری از مشکلات اجرایی پروژه‌ها در حال رفع بوده است؛ امید می‌رود تا پایان سال آینده بخش عمده‌ای از این واحدها به متقاضیان تحویل داده شود.

وی تاکید کرد: این آمار نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای تحقق وعده‌های مسکن‌سازی و پاسخ به نیازهای روزافزون جامعه است.

استاندار مرکزی گفت: با توجه به روند مطلوب اجرای پروژه ۸۱۰۰ واحدی در اراک و هماهنگی‌های انجام‌شده در زمینه زیرساخت‌ها، می‌توان آینده‌ای روشن برای این طرح متصور بود، مشارکت فعال متقاضیان، عملکرد مناسب پیمانکار جدید و حمایت نهادهای اجرایی نویدبخش تحقق اهداف نهضت ملی مسکن در استان مرکزی است.

زندیه‌وکیلی افزود: پروژه عظیم ۸۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن در شهر اراک به عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های تأمین مسکن در این استان با سرعت و کیفیت مطلوبی در حال پیشرفت است.

کد خبر 910773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.