کاهش تبعات اجرایی پروژه‌های شهر در دستور کار باشد

شهردار کاشان گفت: باید با دقت و نظارت در کاهش تبعات اجرایی پروژه‌های عمرانی به آن‌ها سرعت دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ابوالفضل ساروقیان امروز _سه‌شنبه هشتم مهر_ در جلسه شورای شهر با تاکید بر لزوم دقت در مراحل اولیه پروژه‌ها و ضرورت انجام نظارت‌های دقیق اظهار کرد: باید جسارت بیشتری در تصمیم‌گیری‌ها داشته باشیم، اما در عین حال از عجله بی‌مورد در اجرای کارها خودداری کنیم و سر فرصت و با دقت بیشتری به برآوردهای اولیه بپردازیم.

وی افزود: اینکه به سرعت وارد پروژه‌ها شویم و بعد با مشکلات و تبعات آن روبه‌رو شویم، نه تنها به نفع شهر نیست، بلکه موجب بروز هزینه‌های اضافی و مشکلات بعدی خواهد شد؛ بنابراین توجه ویژه به دقت در برآوردها و زمان‌بندی‌های صحیح، از مهم‌ترین اقدامات ما برای جلوگیری از این مشکلات است.

شهردار کاشان درباره نظارت بر قراردادها و پروژه‌ها گفت: بخشی از مأموریت‌های ما به حوزه بازرسی و نظارت واگذار شده است، ما از ناظران و بازرسان خواسته‌ایم که به‌طور فعال وارد مسائل شوند و از پیمانکاران پاسخ‌گویی بخواهند.

ساروقیان درباره اهمیت انعقاد قرارداد قبل از آغاز هر پروژه تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید بدون قرارداد رسمی و کامل، هیچ طرحی آغاز شود، این رویکرد موجب می‌شود از بروز مشکلات مالی و اجرایی جلوگیری کنیم.

وی گفت: پیمانکاران گاهی پیش‌بینی می‌کنند که اگر پروژه‌ای در زمان مشخص اجرا نشود، با هزینه‌های بالاتری روبه‌رو خواهند شد اما ما باید این موضوع را مدیریت کنیم تا در نهایت به نفع شهر باشد.

مشکلات مالی و تأمین منابع علت تأخیر در اجرای برخی پروژه‌ها

مهدی نادعلی، رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر کاشان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات مربوط به تأمین منابع مالی عنوان کرد: در بعضی پروژه‌ها، تأمین منابع مالی به‌طور خاص در نیمه‌سال و پیش از پایان سال با چالش‌هایی روبه‌رو است و در چنین شرایطی، پروژه‌هایی که نیاز به اجرای سریع دارند، باید منابع مالی خود را از محل خاصی تأمین کنند که این امر گاهی اوقات موجب ایجاد تأخیر در روند اجرای پروژه‌ها می‌شود.

وی اضافه کرد: سوالی که به‌طور مکرر از سوی شهروندان و رسانه‌ها مطرح می‌شود این است که چرا بعضی پروژه‌ها به‌طور کامل اجرا نمی‌شود یا چرا تأخیر دارد، یکی از دلایل این تأخیرها، مربوط به همین تأمین منابع مالی و محدودیت‌های موجود در این زمینه است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر کاشان درباره وضعیت قراردادهای پروژه‌های شهری عنوان کرد: بعضی پروژه‌هایی که در حال حاضر در حال تعریف و اجرا هستند، قراردادهای خود را بسته‌اند و به‌طور فعال در حال پیگیری هستند اما تعدادی از پروژه‌ها هنوز به مرحله عقد قرارداد نرسیده‌اند؛ این تأخیرها می‌تواند به دلایل مختلفی همچون مشکلات اداری، تأمین منابع مالی، یا شرایط خاص پروژه‌ها بازگردد.

نادعلی با تأکید بر اینکه تأخیر در اجرای پروژه‌ها تنها به دلایل مالی محدود نمی‌شود، افزود: هم‌چنین مشکلاتی مانند برآوردهای نادرست یا تغییرات در اولویت‌های پروژه‌ها می‌تواند باعث این تأخیرها شود اما در نهایت، تلاش ما این است که پروژه‌ها را در اسرع وقت به سرانجام برسانیم.

کد خبر 910687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.