استان مرکزی می‌تواند الگویی موفق از توسعه مشارکتی و پایدار ارائه دهد

استاندار مرکزی گفت: این استان با تکیه بر پیشینه علمی و سیاسی خود و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی، می‌تواند الگویی موفق از توسعه مشارکتی و پایدار ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه وکیلی صبح امروز _یکشنبه ششم مهر_ در نشست با احزاب سیاسی استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی با برخورداری از پیشینه‌ای غنی در عرصه‌های علمی، فرهنگی و سیاسی، همواره یکی از قطب‌های تأثیرگذار در توسعه ملی ایران بوده است.

وی افزود: این استان طی دو قرن گذشته، ۱۷ نخست‌وزیر و صدر اعظم به کشور معرفی کرده و همین امر نشان‌دهنده ظرفیت بالای انسانی و مدیریتی آن در سطح ملی است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، به‌ویژه دانشگاهیان، نخبگان و فعالان اجتماعی و فرهنگی، یکی از اصول کلیدی در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای استان محسوب می‌شود.

زندیه وکیلی عنوان کرد: در ماه‌های اخیر، بیش از ۲۵ نشست تخصصی با حضور احزاب و گروه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی در استان مرکزی برگزار شده است.

وی ادامه داد: هدف اصلی این نشست‌ها، فراهم‌سازی بستری برای گفت‌وگوی سازنده میان نخبگان و فعالان بوده تا با تأکید بر نقاط مشترک، فضای عمومی استان به سمت همدلی، همکاری و انسجام اجتماعی سوق داده شود.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: این رویکرد، نه‌تنها موجب کاهش تنش‌ها و اختلافات می‌شود، بلکه زمینه‌ساز شکل‌گیری راهکارهای نوآورانه و عملیاتی برای حل مسائل توسعه‌ای خواهد بود.

زندیه وکیلی تاکید کرد: توسعه پایدار، زمانی محقق می‌شود که همه بخش‌های جامعه با حرکت هماهنگ و جمعی در کنار یکدیگر فعالیت کنند، اجتناب از عملکرد جزیره‌ای و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی، از جمله الزامات تحقق این نوع توسعه است.

وی اضافه کرد: در این مسیر، استفاده از تجربه‌های مدیریتی گذشته و ظرفیت‌های علمی و فناوری موجود، نقش مهمی در پیشبرد اهداف ایفا می‌کند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، انجمن‌های علمی و نهادهای مدنی می‌توانند با ارائه تحلیل‌های دقیق و پیشنهادهای کاربردی، کیفیت سیاست‌گذاری‌ها را ارتقا دهند.

زندیه وکیلی گفت: توجه به دیدگاه‌های مخالف و متنوع، نه‌تنها تهدیدی برای انسجام نیست، بلکه فرصتی برای گسترش دامنه ایده‌ها و افزایش خلاقیت در تصمیم‌گیری‌هاست، هر صدایی که در فضای گفت‌وگو شنیده شود، می‌تواند به شکل‌گیری راه‌حل‌هایی منجر شود که از زوایای مختلف به مسائل نگاه می‌کنند و در نتیجه، جامع‌تر و مؤثرتر خواهند بود.

وی افزود: استان مرکزی با تکیه بر پیشینه علمی و سیاسی خود، و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی، می‌تواند الگویی موفق از توسعه مشارکتی و پایدار ارائه دهد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: این مسیر، نیازمند استمرار گفت‌وگو، تقویت اعتماد اجتماعی و حمایت از نهادهای تولید فکر و اندیشه است، گر این اصول به‌درستی اجرا شوند، آینده‌ای روشن و متوازن برای استان مرکزی قابل تحقق خواهد بود.

نورالدین آهی، مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب نیز اظهار کرد: وفاق ملی یکی از ارکان اساسی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور به شمار می‌رود، این مفهوم فراتر از سهم‌خواهی از دولت است و باید بر پایه توجه به منافع ملی، رونق اقتصادی و ارتقای جایگاه ایران در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی شکل گیرد.

وی ادامه داد: دولت چهاردهم با رویکرد جذب حداکثری، تلاش دارد صدای همه اقشار جامعه را بشنود، حتی کسانی که در انتخابات مشارکت نداشته‌اند، این نگاه زمینه‌ساز شکل‌گیری گفتمان ملی و گفت‌وگوهای سیاسی سازنده خواهد بود.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب تصریح کرد: در بحران جنگ ۱۲ روزه، احساس تعلق و وفاداری ایرانیان به کشور بار دیگر اثبات شد و نشان داد که همبستگی ملی، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای عبور از چالش‌هاست.

آهی عنوان کرد: در این مسیر، تقویت دیپلماسی سیاسی و نقش‌آفرینی احزاب، ضرورتی انکارناپذیر است، برجام به عنوان محصول تصمیم حاکمیت، نمادی از تلاش برای تعامل جهانی بود که با رفتار تندروها آسیب دید و اکنون بیش از هر زمان دیگری، نیاز به وحدت، همکاری و شنیدن صدای منتقدان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: دولت باید با جدیت در مسیر گفت‌وگوی ملی گام بردارد تا بتواند راهکارهای مشترک برای عبور از بحران‌ها و تحقق توسعه پایدار ارائه دهد.

کد خبر 910129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.