ناجیان مازندران، نگهبانان بی‌وقفه سواحل در فصل تابستان

تابستان سال‌جاری، ناجیان و امدادگران هلال‌احمر در ۴۷۳ کیلومتر سواحل مازندران با تلاش بی‌وقفه، جان بیش از ۸۰۰ نفر را نجات دادند و آمار غرق‌شدگی را به نصف کاهش دادند، با پایان طرح، آنها همچنان برای حفظ ایمنی گردشگران در سواحل حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، با پایان رسمی طرح پیشگیری و کاهش غریق در سواحل استان مازندران، ناجیان و نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر همچنان در طول ۴۷۳ کیلومتر نوار ساحلی استان حضور فعال دارند تا ایمنی گردشگران و مسافران را در تابستان پرتردد تضمین کنند.

طرحی ملی که با هدف ساماندهی و پایش هوشمندانه سواحل در ایام تعطیلات اجرا شد و توانست کاهش چشمگیر حوادث غرق‌شدگی را رقم بزند، هرچند نیاز به تقویت زیرساخت‌ها همچنان یک چالش مهم باقی مانده است.

طرح پیشگیری و کاهش غریق از یکم خرداد سال جاری در ۴۷۳ کیلومتر نوار ساحلی مازندران آغاز و تا پایان شهریور به‌صورت رسمی ادامه پیدا کرد، این طرح با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی از جمله هیئت نجات غریق، جمعیت هلال‌احمر، اورژانس، فرمانداری‌ها و نیروی انتظامی در راستای ساماندهی سواحل پر رفت‌وآمد گردشگران اجرا شد. با این حال، ناجیان و نیروهای امدادی همچنان در سواحل حضور دارند تا هرگونه حادثه احتمالی را پیشگیری کنند.

نجات جان ۸۱۷ نفر؛ کاهش ۵۰ درصدی حوادث غرق‌شدگی

نقی کریمیان، رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران با اشاره به عملکرد این طرح گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۸۱۷ نفر از غرق‌شدن نجات پیدا کرده‌اند و حوادث غرق‌شدگی نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: ۲۲ نفر جان خود را در نقاط حادثه‌خیز همچون سنگچین‌ها، اسکله‌ها و شنا در شب از دست داده‌اند که ضرورت رعایت نکات ایمنی و شنا در محدوده‌های امن را یادآور می‌شود.

کریمیان با اشاره به افزایش نقاط حادثه‌خیز ساحلی از ۴۲۰ به بیش از ۶۵۰ نقطه به دلیل پسروی آب دریا از اجرای پایلوت هوشمندسازی سواحل بابلسر خبر داد، این طرح با بهره‌گیری از ۲۵۰ نفر ناجی در قالب گشت‌های موتوری و سامانه‌های پایش آنلاین، موجب رصد دقیق‌تر وضعیت شناگران و پیشگیری بهتر از حوادث شده است.

ناجیان مازندران، نگهبانان بی‌وقفه سواحل در فصل تابستان

جمعیت هلال‌احمر مازندران؛ خط مقدم امداد و نجات در ساحل

غلامعلی فخاری‌اشرفی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران نیز در این رابطه گفت: در این طرح، بیش از ۱,۵۰۰ نفر شامل نجاتگران، امدادگران و ناجیان غریق فعالیت کردند و به ۸,۸۶۱ نفر خدمات امدادی و درمانی ارائه شد.

وی افزود: در قالب این طرح سه پایگاه ثابت دریایی، ۴۲ پست سیار ساحلی و گشت‌های روزانه متشکل از ۱۶۹ امدادگر مستقر بودند، امکاناتی همچون شش آمبولانس، پنج جت‌اسکی، هفت قایق و بیش از ۴۰ دستگاه موتورسیکلت پشتیبانی نیز به‌کار گرفته شد.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران تاکید کرد که تابستان سال‌جاری تمام توان عملیاتی استان بر پیشگیری و کاهش غریق متمرکز بود و بیش از ۸,۲۰۰ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند، همچنین ۶۵ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

گزارش‌ها حاکی از جان‌باختن مرحوم حسن غلامی، ناجی غریق شهرستان نور است که پس از نجات پنج نفر غریق حین انجام وظیفه جان خود را از دست داد، با وجود پایان رسمی طرح، ناجیان همچنان با احساس مسئولیت بالا در سواحل حضور دارند و مراقب سلامت و امنیت گردشگران هستند.

کد خبر 910126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.