تهدیدات خارجی علیه ایران نتیجه‌ای ندارد

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر وحدت ملت ایران خطاب به مقامات آمریکا و اسرائیل گفت: اقدامات تجاوزکارانه و سلطه‌جویانه هیچ اثری بر ملت ایران ندارد و حافظه تاریخی مردم این اقدامات را فراموش نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، رحمت‌الله نوروزی ظهر امروز –یکشنبه ششم مهر- در نشست خبری با رسانه های استان اظهار کرد: بی‌توجهی به ریزگردهای استان گلستان و مدیریت نکردن صحرای قره‌قوم در ترکمنستان می‌تواند شرایط بحرانی مشابه دریاچه ارومیه را در این استان تکرار کند.

وی با تاکید بر ضرورت اقدامات فوری وزارت امور خارجه، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی برای حفاظت از محیط زیست گلستان افزود: اگر وزارت امور خارجه، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی در مدیریت صحرای قره‌قوم کوتاهی کنند، همان شرایط بحرانی که برای دریاچه ارومیه پیش آمد، برای گلستان نیز رخ خواهد داد و زندگی در این استان غیرممکن می‌شود.

نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالگرد شهادت سید حسن نصرالله، خطاب به آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: ایران و تمدن ایرانی از ماندگارترین تمدن‌های جهان است و ملت ایران همواره در مقابل تهدیدات خارجی متحد باقی مانده است.

وی با اشاره به اقدامات اسرائیل در سال گذشته تأکید کرد: کشتار بی‌گناهان و نابودی زیرساخت‌ها، نتیجه‌ای نخواهد داشت، اقدامات تجاوزکارانه و سلطه‌جویانه هیچ اثری بر ملت ایران ندارد و حافظه تاریخی مردم این اقدامات را فراموش نخواهد کرد.

نوروزی با اشاره به ناترازی در حوزه‌های برق، گاز و آب و مشکلاتی که برای تولیدکنندگان ایجاد شده است، گفت: ضرورت دارد که با همکاری یکدیگر در دفاع از تثبیت اشتغال پایدار و اشتغال مولد هر چه سریعتر گام برداریم.

نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث نیروگاه علی‌آباد کتول به دلیل ناترازی، مطالبه جدی مردم است، افزود: ناترازی در زیرساخت‌های آب و برق، تأثیرات عمیقی بر زندگی مردم به ویژه در مناطق خشک و کم‌آب کشور داشته که استان گلستان نمونه بارز آن در قطع آب و برق است که مشکلات عدیده ای برای کشاورزان و صنعت به وجود آورده است.

کد خبر 910097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.