ضبط «محفل ستاره‌ها» با همراهی مدرس و احسان مهدی به پایان رسید

ضبط برنامه «محفل ستاره‌ها» با اجرای حامد مدرس و احسان مهدی که ویژه کودکان و نوجوانان تولید شده است به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برنامه «محفل ستاره‌ها» فصلی تازه از مجموعه تلویزیونی «محفل» است که این بار ویژه کودکان و نوجوانان تولید شده است.

این برنامه با اجرای حامد مدرس و همراهی احسان مهدی مجریان کودک و نوجوان ضبط و تصویربرداری شده و در قالب ۳۰ قسمت روی آنتن خواهد رفت. «محفل ستاره‌ها» با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان طراحی شده و ویژه گروه سنی کودک و نوجوان خواهد بود.

از دیگر چهره‌های حاضر در این برنامه می‌توان به حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حسنین الحلو، سید جلال معصومی و حجت‌الاسلام کاظم روح‌بخش اشاره کرد.

حجت الاسلام روح‌بخش نیز در این فصل که ویژه کودکان و نوجوانان است به این برنامه اضافه شده و در حوزه نوجوانان فعالیت کرده است.

از جمله ویژگی‌های «محفل ستاره‌ها» این است که با در نظر گرفتن نیازها و علایق کودکان و نوجوانان، با طراحی‌های ویژه‌تر و فضایی شاداب‌تر روی آنتن می‌رود، همچنین در این فصل، هم موضوعات و سوژه‌های برنامه از دل دغدغه‌های نوجوانان انتخاب شده و هم جمعیت حاضر در استودیو را نوجوانان و خانواده‌هایشان تشکیل می‌دهند.

این برنامه به‌مناسبت ماه شعبان آماده پخش شده و تصویربرداری آن به‌تازگی به پایان رسیده است.

کد خبر 909932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.