مضجع نورانی امام رضا (ع) غبارروبی شد

مضجع شریف حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، طی آیینی با حضور خانواده معظم شهدای جنگ ۱۲ روزه غبارروبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، آئین غبارروبی مضجع شریف حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) امروز _شنبه پنجم مهر_ با حضور حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، جمعی از خادمان بارگاه منور حضرت ثامن‌الحجج (ع)، تعدادی از خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، برگزیدگان المپیادهای علمی و تعدادی از اصحاب فرهنگ و هنر برگزار شد.

در طول این مراسم، قاریان و مداحان اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) با قرائت آیات نورانی قرآن و مدیحه‌سرایی به این آئین باشکوه، معنویت و روحانیت خاصی بخشیدند و همزمان، با گشایش در ضریح منور حضرت رضا (ع) مضجع منور رضوی با گلاب ناب شست‌وشو داده شد.

در این مراسم سرشار از معنویت و عطر ولایت و امامت، مداحان با زمزمه زیارات جامعه کبیره و امین‌الله به ذکر مناقب و مدح اهل‌بیت (ع) پرداختند و با حضرت امام رضا (ع) راز و نیاز کردند.

کد خبر 909794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.