درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد

وزیر امور خارجه با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی مسئولانه شورای امنیت، از اعضا خواست در رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه ۲۲۳۱ به جای تنش‌آفرینی آمریکا و سه کشور اروپایی، از دیپلماسی و عدالت حمایت کنند و فرصت حفظ مسیر گفت‌وگو و حقوق بین‌الملل را از دست ندهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس عراقچی در صفحه ایکس نوشت: بعدازظهر امروز، شورای امنیت سازمان ملل درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ رای گیری خواهد کرد. این فرصتی کوتاه برای شورای امنیت است تا به رویارویی «نه» و به همکاری «آری» بگوید، و از این طریق زمان و فضای لازم را برای دیپلماسی فراهم کند.

در روزها و هفته‌های گذشته، ایران چندین پیشنهاد برای حفظ پنجره دیپلماسی ارائه کرده است، اما سه کشور اروپایی (E3) پاسخی ندادند و آمریکا نیز سیاست خود را با فشار بیشتر ادامه داد.

در برابر این سیاست آشکار تشدید تنش از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا، ایران از اعضای شورا می‌خواهد که مسئولانه عمل کنند و در کنار دیپلماسی، عدالت و حقوق بین‌الملل بایستند. قدرت هرگز نباید به معنای حق باشد.

درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد

کد خبر 909476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.