قدرت مقاومت ایران دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد

نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به فشارهای خارجی علیه ایران گفت: تحریم‌ها و جنگ رسانه‌ای جهانی نتوانسته است ملت را از مسیر مقاومت باز دارد و امروز ایران در جایگاه بازدارندگی کم‌نظیری قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا سید محسن موسوی‌زاده امروز _پنجشنبه سوم مهر_ در سومین رویداد رسانه‌ای ویژه بانوان بسیج رسانه با بیان اینکه جمهوری اسلامی در چهل‌وشش سالگی انقلاب با شدیدترین تحریم‌ها مواجه است، اظهار کرد: اگر یک دهم این فشارها علیه کشوری مانند روسیه اعمال می‌شد، تاب نمی‌آورد. ما در محاصره اقتصادی و رسانه‌ای قرار داریم، اما همچنان پایدار ایستاده‌ایم.

وی با مقایسه شرایط جنگ تحمیلی و رویدادهای اخیر افزود: در دوران دفاع مقدس، ۴۵ کشور از صدام حمایت کردند اما نتوانستند ذره‌ای از خاک ما را بگیرند. امروز نیز دشمنان با وجود فناوری‌های پیشرفته تنها دوازده روز دوام آوردند و دخالت مستقیم آمریکا برای حفظ رژیم صهیونیستی نشان داد که ایران به مرحله تازه‌ای از قدرت بازدارندگی رسیده است.

نماینده مردم اهواز بر اهمیت نقش بانوان فعال در رسانه تاکید و اضافه کرد: خواهران رسانه‌ای در انتقال واقعیت‌ها به جامعه اثرگذارند. باید فضای رسانه‌ای از سلطه دشمن خارج شود تا مردم از واقعیت‌ها آگاه شوند.

موسوی‌زاده با رد احتمال بروز جنگ تمام‌عیار، خاطرنشان کرد: اگر دشمن چنین قصدی داشت، پس از تجربه اخیر وارد درگیری گسترده می‌شد. اکنون تمرکز آن‌ها بر فشار اقتصادی است، اما این توطئه نیز با هوشیاری مردم و تبعیت از رهنمودهای رهبری خنثی خواهد شد.

وی تاکید کرد: راه پیشرفت ایران در عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب است و با تبعیت از ایشان، کشورمان می‌تواند در صف نخست حرکت‌های جهانی قرار گیرد.

کد خبر 909096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.