رشد چشمگیر کشت چغندر قند در کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با حمایت‌های ویژه استاندار و استقبال کشاورزان، سطح زیرکشت چغندر پاییزه و بهاره در استان به شکل قابل‌توجهی افزایش پیدا کرده و تولید این محصول به بیش از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سعید کریمی امروز _چهارشنبه دوم مهر_ در نشست بررسی توسعه کشت و فراوری چغندر قند اظهار کرد: استقبال گسترده کشاورزان از کشت چغندر قند به دلیل صرفه اقتصادی و ارزش تجاری این محصول، موجب شده است استان کرمانشاه به یکی از قطب‌های اصلی تولید در کشور تبدیل شود.

وی افزود: تولید سالانه حدود یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تن چغندر در استان، ارزش افزوده‌ای بیش از دو همت برای کشاورزان به همراه داشته و جایگاه ویژه‌ای برای کرمانشاه در سطح ملی ایجاد کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به تغییر الگوی کشت در بعضی مناطق گفت: انتقال کشت از بهاره به پاییزه در نواحی گرمسیری، علاوه بر صرفه‌جویی در منابع آبی، باعث بهره‌گیری بهتر از آب سبز و افزایش بهره‌وری شده است.

کریمی با تأکید بر ضرورت توسعه صنایع فرآوری از پیگیری جدی برای احداث کارخانه‌های سوم و چهارم قند در استان خبر داد و عنوان کرد: با حمایت استاندار و همکاری سایر دستگاه‌ها، به‌زودی شاهد کلنگ‌زنی واحدهای جدید خواهیم بود که می‌تواند تحول بزرگی در حوزه کشاورزی و اشتغال استان رقم بزند.

کد خبر 908679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.