حاکمیت جوی پایدار بر آسمان خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا روز پنجشنبه جوی به‌نسبت پایدار بر استان حاکم خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد سبزه‌زاری امروز _سه‌شنبه یکم مهر_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا روز پنجشنبه جوی به‌نسبت پایدار بر استان حاکم خواهد بود و سپس از اواسط روز پنجشنبه تا روز شنبه با عبور موج ضعیفی از فراز استان شاهد ابرناکی در سطح استان خواهیم بود.

وی افزود: تا فردا تغییرات دمایی محسوس نیست، اما طی روزهای پایانی هفته دما روندی افزایشی خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: طی امروز و فردا سرعت وزش بادها در مناطق جنوبِ غربی تا جنوبِ شرقی و تا حدودی مرکزی استان در ساعات بعدازظهر، در حد متوسط و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود، بنابراین احتمال برخاستن گردوغبارهای محلی و موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست و شمال خلیج فارس نیز در این ایام مواج است.

سبزه‌زاری گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با دمای ۴۱.۲ و ایذه با دمای ۱۲.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند، همچنین در شبانه‌روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۹.۸ و کمینه دمای ۲۲.۶ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

کد خبر 908394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.