نخستین بارش پاییزی در راه است

مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: طبق بررسی‌های انجام‌ شده از سوی کارشناسان، از عصر امروز سه شنبه نخستین بارش‌ های پاییزی را تجربه خواهیم کرد.

کامران حقی‌آبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز، اظهار کرد: بنا بر بررسی الگوهای هواشناسی فعالیت موج بارشی در ارتفاعات و نیمه شمالی استان تشدید شده است.

وی افزود: طبق این پیش‌بینی‌ها از عصر امروز سه‌شنبه یکم مهر تا صبح روز چهارشنبه دوم مهر، بارش باران و در ارتفاعات شمالی و قله‌های استان با بارش محدود برف همراه خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان البرز اضافه کرد: مخاطرات این سامانه بارشی موجب بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها، روان‌آب، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی جاده‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی و سازه‌های موقت از جمله خطرات احتمالی است.

حقی‌آبی با اشاره به اینکه وزش باد به‌نسبت شدید، کاهش محسوس دما و احتمال وقوع تگرگ و گردوخاک نیز پیش‌بینی می‌شود، عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود از برپایی چادرهای مسافرتی و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها خودداری کنند، در جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو و فعالیت‌های گردشگری و کوه‌نوردی احتیاط داشته باشند و سفرهای بین‌شهری با سرعت مطمئنه انجام شود.

وی با بیان اینکه باید دهانه پل‌ها پاک‌سازی شود، کانال‌ها و آب‌روها لایروبی شده و از استحکام سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها اطمینان حاصل شود، ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی و امدادرسان نیز آمادگی لازم برای مقابله با پیامدهای احتمالی را داشته باشند.

کد خبر 908349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.