به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد امیر امروز _سهشنبه یکم مهر_ در آئین نواختن زنگ مهر اظهار کرد: شعار دولت پزشکیان مدرسهسازی و توجه جدی به آموزش و پرورش است و این بهترین فرصت برای ارتقای وضعیت آموزشی خوزستان محسوب میشود.
وی با اشاره به محدودیت فضای آموزشی در مدارس استان افزود: دانشآموزان ما شایسته بهرهمندی از فضاهای استاندارد و امکانات بهتر هستند تا استعدادهایشان شکوفا شود، در صورت تحقق این امر ارتقای سطح کیفی آموزش در کل کشور نیز نمایان خواهد شد.
نماینده مردم اهواز، کارون باوی و حمیدیه تأکید کرد: باید محتوای آموزشی به نحوی تنظیم شود که ظرفیتهای نسل جدید را متبلور کند و زمینهساز پیشرفت کشور باشد؛ دست به دست هم دهیم تا با ایجاد بسترهای مناسب، نسلی توانمند و متعهد برای آینده ایران اسلامی تربیت شود.


نظر شما