دستگیری باند سارقان حرفه‌ای با ۱۳۰ فقره سرقت از منزل

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای باند حرفه‌ای سارقان با ۱۳۰ فقره سرقت لوازم منزل به ارزش بیش از ۱۳۵ میلیارد تومان، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، ضرغام آذین اظهار کرد: درپی افزایش وقوع سرقت از منازل در استان‌های شرقی کشور با شیوه و شگرد تخریب درب‌های ضد سرقت و همچنین ورود به ساختمان از طریق بالا بردن کرکره‌های برقی پارکینگ‌ها، موضوع در دستور کار کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی دقیق و پیچیده، هویت اصلی متهمان شناسایی و سپس با دستیابی به مکان‌های مرتبط با پاتوق و مخفیگاه آن‌ها که حاصل عملیات‌های پنهان شبانه روزی در شهرهای مختلف بود، طی اقداماتی غافلگیرانه تمام هفت عضو این باند سرقت شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان در این خصوص پنج دستگاه انواع خودرو با پلاک‌های جعلی که مورد استفاده سارقان در صحنه‌های مختلف سرقت قرار می‌گرفت را نیز توقیف کردند.

آذین تصریح کرد: سارقان در بازجویی‌ها و تحقیقات تکمیلی به ارتکاب ۱۳۰ فقره سرقت وجوه نقد، طلاجات و دیگر اقلام به ارزش بیش از ۱۳۵ میلیارد تومان اعتراف کردند.

وی اضافه کرد: به شهروندان توصیه می‌شود در زمان مسافرت‌های طولانی به صرف داشتن قفل‌های کتابی، کامپیوتری و حفاظ بسنده نکرده و منزل را به فردی مطمئن بسپارید.

کد خبر 908094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.