ریاض: چتر هسته‌ای پاکستان، عربستان را نیز پوشش خواهد داد/ هند نیاز امنیتی ما را درک می‌کند

یک منبع نزدیک به دولت عربستان با اشاره به امضای معاهده دفاع مشترک میان اسلام‌آباد و ریاض در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا این توافق به منزله استفاده از سلاح هسته‌ای پاکستان برای دفاع از عربستان خواهد بود، گفت: بله این درست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، النشره گزارش داد: یک منبع نزدیک به دولت عربستان چند روز پس از امضای معاهده دفاع مشترک میان عربستان و پاکستان به‌عنوان دو متحد، اعلام کرد که توافق چتر هسته‌ای پاکستان ریاض را نیز پوشش خواهد داد.

این منبع بیان کرد: این توافق سال‌ها در حال آماده‌سازی بود و ریاض انتظار دارد که هند، دشمن سرسخت پاکستان نیز، نیازهای امنیتی عربستان را درک کند.

منبع مذکور در پاسخ به سوالی بر پایه اینکه آیا این توافق به منزله استفاده از سلاح هسته‌ای پاکستان برای دفاع از عربستان خواهد بود، گفت: بله این درست است و برنامه هسته‌ای بخشی جدایی‌ناپذیر از این توافق محسوب می‌شود.

این منبع تاکید کرد: پاکستان به خوبی می‌داند که عربستان به‌طور عملی برنامه هسته‌ای آن را تأمین مالی کرده و در زمان تحریم‌ها از آن حمایت کرده است.

منبع مذکور گفت: هند نیازهای امنیتی عربستان را درک می‌کند و روابط میان ریاض و دهلی نو عالی است.

این در حالی است که «محمد آصف» وزیر دفاع پاکستان پس از امضای توافق در گفت‌وگو با یک رادیو محلی اعلام کرده بود که در صورت لزوم، برنامه هسته‌ای کشورش در اختیار عربستان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است که عربستان و پاکستان چند روز قبل معاهده دفاع راهبردی مشترک به امضا رساندند که به موجب آن تجاوز به هرکدام از آن‌ها، تجاوز به هر دو کشور به شمار می‌رود.

کد خبر 907930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.