۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
جاده چالوس یک‌طرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: به دلیل افزایش حجم ترافیک بازگشت مسافران از شمال، از ساعت ۱۸:۳۰ امروز تردد وسایل نقلیه به سمت مرزن‌آباد ممنوع شده است و از ساعت ۲۰:۰۰ مسیر پل زنگوله به سمت تهران یکطرفه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حسن مؤمنی اظهار کرد: با توجه به افزایش محسوس حجم ترافیک بازگشت مسافران از شمال به سمت جنوب جاده چالوس، از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (۳۰ شهریور) تردد کلیه وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال و کرج_چالوس به سمت مرزن‌آباد به منظور مدیریت و کنترل بار ترافیکی ممنوع خواهد بود.

وی افزود: برای تسریع در تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی عبور و مرور، از ساعت ۲۰:۰۰ محدوده پل زنگوله به سمت تهران به صورت یکطرفه خواهد شد. لذا از رانندگان تقاضا می‌شود ضمن توجه به محدودیت‌های ترافیکی، با رعایت قوانین و همکاری با پلیس راه، از مسیرهای جایگزین مانند هراز، فیروزکوه و قزوین -رشت استفاده کنند تا از بروز هرگونه حادثه و ترافیک جلوگیری شود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: این محدودیت‌ها صرفاً با هدف تأمین ایمنی و رفاه رانندگان و مسافران اعمال می‌شود و با پایان موج ترافیکی و کاهش ازدحام، مسیرها به روال عادی بازخواهد گشت و پلیس راه از تمام هموطنان خواستار همکاری و صبر در این شرایط حساس است.

کد خبر 907780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.