تحویل ۱۵۵ فضای آموزشی جدید در کرمانشاه / مدارس استان آماده آغاز سال تحصیلی شد

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت: با بهره‌برداری از ۱۵۵ فضای آموزشی و ورزشی تازه و آماده‌سازی بیش از ۳۸۰۰ مدرسه، استان کرمانشاه سال تحصیلی جدید را بدون کمبود فضای آموزشی آغاز می‌کند.

مرزبان نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با تشریح آخرین وضعیت مدارس استان برای آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ اظهار کرد: هم‌زمان با ماه مهر، ۱۵۵ فضای آموزشی و ورزشی شامل ۳۳۳ کلاس درس در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است و تمام مدارس استان برای پذیرش دانش‌آموزان آماده شده‌اند.

وی افزود: طرح زیباسازی و نوسازی مدارس در تابستان امسال با جدیت پیگیری شد و در قالب آن ۲۰۰۰ کلاس درس بازسازی و تجهیز شد، همچنین سیستم‌های گرمایشی فرسوده در بیش از ۱۸۰۰ مدرسه تعمیر و جایگزین شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه با اشاره به همکاری خیران، تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۱۱۳ میلیارد تومان از سوی خیران مدرسه‌ساز برای تکمیل پروژه‌ها هزینه شد و امسال نیز حدود ۸۰ میلیارد تومان تعهد قطعی به ثبت رسیده است.

نظری خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های جدید، بخش قابل توجهی از مدارس کانکسی در استان برچیده شده است و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای نیز به تجهیزات نوین آموزشی مجهز می‌شود تا دانش‌آموزان مهارت‌های کاربردی مورد نیاز بازار کار را بیاموزند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی ما آغاز سال تحصیلی بدون دغدغه برای دانش‌آموزان و ایجاد محیطی ایمن، استاندارد و باکیفیت برای تحصیل در سراسر استان کرمانشاه است.

کد خبر 907250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.