مصدومیت سد صعود سهرابی به نیمه‌نهایی شد

دانیال سهرابی نماینده کشورمان در وزن ۷۲ کیلوگرم به خاطر خونریزی و مصدومیت و باتوجه به اتمام تایم پزشکی از صعود به نیمه نهایی بازماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان جهان از امروز _جمعه بیست‌وهشتم شهریور_ در شهر زاگرب کرواسی پیگیری می‌شود و کشتی‌گیران تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان مقابل حریفان روی تشک رفته‌اند.

دانیال سهرابی، نماینده کشورمان در وزن ۷۲ کیلوگرم در یک چهارم نهایی مقابل غانم از فرانسه روی تشک رفت و به خاطر خونریزی و مصدومیت و باتوجه به اتمام تایم پزشکی از ادامه کار بازماند تا نیمه نهایی را از دست بدهد.

سهرابی در دور نخست رقابت‌ها با آمانتور اسماعیلف از قرقیزستان روبه‌رو شد و در یک کشتی دیدنی با اجرای باراندازهای پی در پی ۱۰ بر یک به پیروزی رسید تا راهی دور بعد شود.

وی در دور بعد با دمیتری آدامف از روسیه سرشاخ شد و در یک کشتی مقتدرانه با نتیجه ۱۰ بر یک به برتری رسید و راهی یک چهارم نهایی شد.

کد خبر 906971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.