صنایع استراتژیک نباید با وقفه در تأمین انرژی روبه‌رو شوند

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: وزارتخانه تمام توان خود را برای تأمین پایدار انرژی و حمایت از تولید در صنایع استراتژیک به‌کار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، ابراهیم شیخ امروز _ چهارشنبه بیست‌وششم شهریور_ در بازدید از پتروشیمی بیستون اظهار کرد: صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی باید بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای در تأمین مواد اولیه و انرژی به فعالیت خود ادامه دهند و وزارت صمت در حمایت از این بخش‌ها کوتاهی نخواهد کرد.

وی افزود: مکاتبات لازم با شرکت ملی گاز برای تضمین تأمین سوخت زمستانی انجام شده و هماهنگی‌ها به‌گونه‌ای است که از توقف تولید جلوگیری شود.

منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه نیز در ادامه این بازدید، استان را قطب سوم پتروشیمی ایران معرفی کرد و از سه پروژه بزرگ در حال احداث خبر داد که یکی از آن‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایمنا، مسئولان از طرح صنعتی پلیمر چنته بازدید کردند، طرحی با سرمایه‌گذاری ۱,۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۴۹ نفر که اکنون به پیشرفت ۷۰ درصدی رسیده است، مدیر این مجموعه خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی و رفع مشکلات ارزی شد.

بازدیدها با حضور در واحدهای لاوین پلاست بیستون و توسعه صنایع چاپ و بسته‌بندی ادامه پیدا کرد و مقرر شد مشکلات مربوط به سوخت و تعهدات ارزی این واحدها در دستور کار جدی قرار گیرد.

کد خبر 906492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.