موفقیت‌های ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان حاصل همراهی مدیران شهری و حمایت شهردار است

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان در گزارشی جامع از فعالیت‌های سه‌ساله این ستاد با تأکید بر اینکه همه اقدامات انجام‌شده مرهون حمایت‌های شهردار اصفهان، اعضای شورای اسلامی شهر و همراهی مدیران شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام محمدحسین اریسیان امروز _چهارشنبه بیست‌وششم شهریور_ در گردهمایی ائمه جماعات شهرداری اصفهان با اشاره به فعالیت‌های سه سال اخیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان اظهار کرد: ابتدای مسئولیت حدود ۹۰ نفر از اساتید، فضلا و طلاب حوزه علمیه در مجموعه‌های شهرداری مشغول خدمت بودند که این تعداد با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های صورت گرفته هم‌اکنون به حدود ۱۳۰ نفر افزایش یافته است.

وی افزود: این روحانیون در مناطق مختلف، شوراها، معاونت‌ها، سازمان‌ها و به‌ویژه ایستگاه‌های آتش‌نشانی فعالیت می‌کنند و آتش‌نشانان به‌دلیل ماهیت شغلی خود و فرصت‌هایی که در ساعات ظهر و شب دارند، بیشترین حضور را در اقامه نماز جماعت دارند.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان تاکید کرد: علاوه بر ادارات و مناطق، در پایانه‌ها، مراکز خدماتی، رفاهی و تفریحی نیز نماز جماعت اقامه می‌شود؛ در شش ماه نخست سال که فعالیت‌های تفریحی در شهر بیشتر است، این برنامه‌ها پررنگ‌تر دنبال می‌شود و در بسیاری از پارک‌ها و مراکز عمومی نیز مسجد یا نمازخانه توسط شهرداری احداث شده و روحانیون اعزامی مشغول فعالیت هستند.

اریسیان تصریح کرد: در این دوره آئین‌نامه‌های جامعی برای ساخت نمازخانه‌ها و نحوه حضور مدیران و کارمندان در نماز جماعت تدوین و به علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان ارائه شد که با دستور وی ابلاغ و اجرایی شد، همچنین با تصویب شورای بودجه و پیگیری‌های شهردار، پرداخت حق‌الزحمه ائمه جماعات حدود ۱۰ برابر افزایش یافت که اقدامی ارزشمند در حمایت از روحانیون فعال در مجموعه شهرداری محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی و رفاهی متعددی برای ائمه جماعات و خانواده‌های آنان تدارک دیده شد و از جمله این موارد می‌توان به اردوهای رایگان زیارتی، بهره‌مندی از اماکن تفریحی شهرداری، استفاده رایگان از خدمات سفر به مشهد مقدس و حمایت‌های مالی و تسهیلاتی اشاره کرد که در این زمینه همکاری نزدیک شهردار اصفهان و اعضای شورای شهر نقش تعیین‌کننده‌ای داشته است.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان اضافه کرد: همکاری‌های گسترده‌ای با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف داخل و خارج از شهرداری صورت گرفت و برای نمونه، بسیج شهرداری چندین جلسه مشترک با ستاد اقامه نماز داشت، همچنین در حوزه‌های آموزشی، جلسات متعدد آموزشی ضمن خدمت، کارگاه‌های فرهنگی و نشست‌های تخصصی برای روحانیون و کارکنان برگزار شد و یکی از این جلسات با موضوع نهج‌البلاغه بود که به توصیه رهبر معظم انقلاب در دستور کار قرار گرفت.

اریسیان با اشاره به برگزاری نخستین همایش نماز در استان اصفهان گفت: این همایش به‌عنوان اقدامی بی‌سابقه در سطح استان برگزار شد و با حضور حضرت آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در استان اصفهان همراه بود؛ در این مراسم از ۲۰ نفر از ائمه جماعات باسابقه، ۸۰ نفر از کارمندان فعال و ۱۱ مدیر نمونه تقدیر شد که برخی از آن‌ها بیش از ۱۰ تا ۱۲ سال سابقه اقامه نماز جماعت در شهرداری داشتند.

وی با بیان اینکه همکاری‌های ارزشمندی با آستان قدس رضوی صورت گرفته است، افزود: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با حمایت شهردار اصفهان به امضا رسید، قرار شد نمازخانه‌های موجود در پارک‌ها و فضاهای شهری در اختیار برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی آستان قدس قرار گیرد، تاکنون پنج تفاهم‌نامه در این زمینه منعقد شده است، همچنین ستاد اقامه نماز شهرداری در همکاری با ستاد اربعین طی دو سال گذشته روحانیون اعزامی برای اقامه جماعت و سخنرانی در موکب‌ها حضور یافتند.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات عمرانی انجام‌شده گفت: در سال‌های اخیر مساجد و نمازخانه‌های متعددی در مناطق مختلف شهر احداث یا تجهیز شد و از جمله این اقدامات می‌توان به ساخت مسجد در پارک قلمستان، باغ غدیر با همکاری سپاه و نمایشگاه دفاع مقدس، مساجد جدید در تاکسیرانی، مناطق یک و ۶ و پایانه کاوه اشاره کرد، همچنین چندین نمازخانه جدید تجهیز شد و مکان‌یابی‌هایی برای احداث نمازخانه‌های جدید در پارک‌ها صورت گرفت.

اریسیان ادامه داد: در سازمان آتش‌نشانی برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای برگزاری دو وعده نماز جماعت ظهر و شب انجام شد و دستورالعمل‌هایی برای نظم‌بخشی به زمان نماز و جلوگیری از تداخل با مانورها و فعالیت‌های عملیاتی تدوین شد، همچنین نیازهای تجهیزاتی نمازخانه‌های آتش‌نشانی شناسایی و تأمین شد.

وی اظهار کرد: در طول سال، برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی از جمله برگزاری زیارت عاشورا، جلسات نهج‌البلاغه، مراسم عزاداری ایام محرم و صفر، جشن‌های مذهبی و مسابقات کتاب‌خوانی برگزار شد.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان تأکید کرد: روحانیون تنها به اقامه نماز جماعت بسنده نکرده‌اند، بلکه با کارمندان و مدیران ارتباط دوستانه و صمیمی برقرار کرده‌اند و در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و مشاوره‌ای نیز نقش‌آفرینی می‌کنند.

اریسیان با اشاره به راه‌اندازی نرم‌افزار «اصفهان فرهنگ» گفت: این نرم‌افزار با هدف دریافت پیشنهادات و دیدگاه‌های شهروندان و روحانیون در زمینه رویدادهای فرهنگی راه‌اندازی شده و قرار است بستری برای مشارکت بیشتر در امور فرهنگی شهر باشد.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های شهردار اصفهان، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران مجموعه شهرداری و ائمه جماعات گفت: اگر موفقیتی در ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان حاصل شده، نتیجه همدلی و همراهی همه مدیران و کارکنان بوده است.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرداری اصفهان ضمن قدردانی از حضرت آیت‌الله طباطبایی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، که در جلسات و برنامه‌ها حضور فعال داشتند، تأکید کرد: امیدوارم خداوند همه ما را در زمره نمازگزاران واقعی قرار دهد و این توفیقات مورد رضایت امام زمان (عج) باشد.

کد خبر 906397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.