تنها شریک ما، اسرائیل است

سفیر آمریکا در اراضی اشغالی اعلام کرد: آمریکا هم‌پیمانان و دوستانی دارد، اما اسرائیل تنها شریک واقعی آن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی در کنفرانس سالانه روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در قدس غربی اعلام کرد: ایالات متحده هم‌پیمانان و دوستانی دارد، اما اسرائیل تنها شریک واقعی آن است.

به نقل از رأی الیوم، سفیر آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد واکنش واشنگتن در صورت به اقداماتی از سوی اسرائیل برای الحاق کرانه باختری اشغالی گفت: ما به اسرائیل به‌عنوان یک دولت دارای حاکمیت احترام می‌گذاریم.

وی افزود: ما بر اسرائیل اقداماتی را که می‌تواند یا نمی‌تواند انجام دهد، دیکته نخواهیم کرد، همانطور که از اسرائیل انتظار نداریم که بر ما در مورد کاری که می‌توانیم انجام دهیم و کاری که نمی‌توانیم انجام دهیم، دیکته کند.

سفیر آمریکا اظهار کرد: گاهی نظر کابینه اسرائیل با آمریکا متفاوت است، این حق آن‌هاست، آن‌ها دولتی دارای حاکمیت هستند و آنها همه پایه و اساس این را دارند که بگویند که ما اتفاق نظر نداریم، ما به شریکمان احترام می‌گذاریم.

وی با این ادعا که «کرانه باختری» یک اصطلاح جدید و بسیار مبهم است و از «ساختار تاریخی» به دور است، گفت: دقیق‌تر این است که از نام یهودا و سامره برای آن استفاده کنیم (اصطلاح مورد استفاده توسط اسرائیل) و این اصطلاحی است که آغاز آن، به قبل از ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ سال بازمی‌گردد.

سفیر آمریکا تصریح کرد: آمریکا معتقد است که قدس یک پایتخت ابدی و غیرقابل تجزیه برای اسرائیل است.

وی درباره احتمال به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط کشورهای دیگر در سازمان ملل گفت: کواشنگتن از دولت‌ها می‌خواهد تا از این روند امتناع ورزند، سفیر آمریکا ادعا کرد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین موجب اخلال در توافق‌های اوسلو می‌شود.

هاکبی گفت: ما نه‌تنها اختلاف نظر داریم، بلکه به شدت از کشورها می‌خواهیم تا این کار را نکنند، این اقدام موجب نقض توافق‌های اوسلو می‌شود، این اقدام به هیچ جایی نخواهد رسید و موجب تشکیل کشور فلسطین نخواهد شد.

این اظهارات هاکبی هم‌زمان با حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ کشتارجمعی در غزه مطرح شده است.

کد خبر 906355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.