هیچ واحد صنفی حق تحمیل هزینه اضافی بر قیمت نان را ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با انتقاد از افزایش غیرمنطقی قیمت نان به‌ویژه نان‌های کنجدی گفت: هیچ واحد صنفی حق ندارد با اجبار مشتریان هزینه‌های اضافی بر قیمت نان تحمیل کند و در این زمینه برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، عبدالعلی کیانمهر صبح امروز – سه‌شنبه بیست‌وپنجم شهریور- در نشست کارگروه تنظیم بازار استان با تأکید بر لزوم نظارت ویژه بر بازار در آستانه سال تحصیلی اظهار کرد: افزایش بی‌ضابطه قیمت نوشت‌افزار، روپوش مدارس، نان و مرغ به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و دستگاه‌های نظارتی موظف هستند با جدیت و قاطعیت با متخلفان برخورد کنند.

وی با اشاره به دغدغه خانواده‌ها در آستانه بازگشایی مدارس افزود: کنترل قیمت نوشت‌افزار و پوشاک دانش‌آموزی باید در اولویت نظارت‌ها قرار گیرد و اصناف نیز موظف هستند انصاف را رعایت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: از بازرسان بازار انتظار می‌رود در فرایند نظارت، اصول اخلاقی و اسلامی را رعایت کرده و از برخوردهای تند پرهیز کنند.

وی با انتقاد از افزایش غیرمنطقی قیمت نان به‌ویژه نان‌های کنجدی گفت: هیچ واحد صنفی حق ندارد با اجبار مشتریان هزینه‌های اضافی بر قیمت نان تحمیل کند و در این زمینه برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار قرار دارد.

کیانمهر با اشاره به گرانی قیمت مرغ در بازار استان افزود: با وجود اینکه گلستان از استان‌های تولیدکننده مرغ کشور است، در برخی نقاط قیمت‌ها بالاتر از استان‌های غیرتولیدی گزارش شده است. از اتحادیه‌ها و تولیدکنندگان انتظار داریم نهایت همکاری را برای تثبیت قیمت‌ها داشته باشند.

وی در پایان تصریح کرد: نجابت و همراهی مردم، وظیفه ما مسئولان را در حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سنگین‌تر کرده و دستگاه‌های مرتبط باید با اقدامات مستمر، هوشمندانه و قاطع از بروز تخلفات پیشگیری کنند.

کد خبر 905853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.