وضعیت جاده های کشور آنلاین هم اکنون امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / وضعیت هوای راه های کشور

آخرین وضعیت محورهای کشور و وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی برای امروز _دوشنبه بیست‌وچهارم شهریور_ اعلام شد که جزئیات بیشتر آن در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _دوشنبه بیست‌وچهارم شهریور_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده تونل شماره ۱۸

- تردد روان در محورهای هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران - پردیس و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) و آزادراه تهران – شمال مسیر (شمال به جنوب)

- محورهای چالوس، فیروزکوه، آزادراه قزوین – رشت دارای بارش باران در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک

- ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل پل حصارک تا کمالشهر

- ترافیک سنگین در آزادراه ساوه – تهران محدوده نسیم شهر

- ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران در برخی از مقاطع

- بارش باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران و گیلان

- بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان اردبیل

وضعیت جاده های کشور آنلاین هم اکنون امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / وضعیت هوای راه های کشور

سامانه ۱۴۱ مرکز جامع اطلاع‌رسانی وضعیت راه‌های کشور

سامانه ۱۴۱ یک پلتفرم کامل جهت مشاهده لحظه‌ای وضعیت جاده‌ها، ترافیک و شرایط جوی است که از طریق وب‌سایت رسمی و اپلیکیشن موبایل در دسترس عموم قرار دارد.

مزایا سامانه ۱۴۱ برای کاربران:

برنامه‌ریزی دقیق سفر با دیدی شفاف از وضعیت مسیر پیش از حرکت.

جلوگیری از مواجهه غیرمنتظره با ترافیک یا شرایط خطرناک.

امکان واکنش سریع از طریق گزارش‌گیری و تعامل با سامانه.

سامانه ۱۴۱ ابزاری بسیار کارآمد برای هر سفر جاده‌ای است که می‌تواند هم امنیت و هم تجربه تردد شما را به شکل قابل‌توجهی بهبود دهد.

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: طی امروز تا چهارشنبه در اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز غربی، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی، در بعضی ساعات بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

وی افزود: امروز در بعضی نقاط گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی نیز رگبار و رعد و برق پراکنده رخ خواهد داد و پنجشنبه برای بعضی نقاط در گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز شرقی و جمعه در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور، بارش پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در پنج روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان، بعضی نقاط استان هرمزگان و جنوب شرق فارس، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: طی سه روز آینده برای شمال شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور و پنج روز آینده برای منطقه زابل در بعضی ساعات وزش باد شدید و گاهی گردوخاک رخ خواهد داد و پنجشنبه و جمعه نیز به سبب وزش باد شدید در نیمه غربی کشور و افزایش سرعت وزش باد روی کشور عراق و احتمال تشکیل توده گردوخاک و انتقال آن به غرب کشور، برای استان‌های واقع در نیمه غربی کشور خیزش گردوخاک کاهش دید و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

کد خبر 905492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.