فوت ۲ نفر درپی تصادف جاده‌ای در قم

رئیس اورژانس قم از فوت دو نفر در تصادف محور شهر قم به روستای قمرود خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد جواد باقی از وقوع دو حادثه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اظهار کرد: در مجموع این حوادث دو نفر جان باختند و هشت نفر دیگر مصدوم شدند.

وی درباره حادثه نخست افزود: تصادف رخ به رخ دو دستگاه خودرو در محور قدیم سلفچگان به ساوه و ابتدای جاده جنداب بود که منجر به مصدومیت هفت نفر شد، در این حادثه فوتی و مصدوم بدحال گزارش نشد.

رئیس اورژانس قم گفت: دو دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد و مصدومان پس از اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شدند.

باقری عنوان کرد: در حادثه دوم که ساعت ۲۳:۰۱ شب گذشته در جاده قمرود به وقوع پیوست، دو نفر در دم جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر مصدوم شد.

وی گفت: برای امدادرسانی به این حادثه نیز یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان قم از شهروندان خواست با رعایت کامل قوانین و مقررات رانندگی، از بروز حوادث ناگوار و کاهش خسارت جانی پیشگیری کنند.

کد خبر 904811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.