به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، علی دیانتی با اشاره به انتشار ویدئوی منتسب به یک مراسم در مجموعه شهربازی باغ جنت، موضع رسمی شهرداری را تشریح و اظهار کرد: این مجموعه به بخش خصوصی واگذار شده و بهرهبردار صرفاً در چهارچوب استفاده از وسایل بازی حق فعالیت داشته است.
وی افزود: برگزاری این برنامه کاملاً خودسرانه بوده و بهرهبردار برای برگزاری چنین برنامهای از مبادی ذیربط مجوزی اخذ نکرده، و برگزاری آن غیرقانونی است.
سخنگوی شهرداری شیراز گفت: یکی از مفاد اصلی قراردادهای شهرداری شیراز با بهرهبرداران، پیمانکاران و سرمایهگذاران، رعایت ضوابط حاکم بر شهر و کشور و شئونات اسلامی است. احساسات مردم فهیم شیراز از این اتفاق جریحهدار شد و مدیریت شهری نیز از آن عمیقاً متأثر است.
دیانتی اظهار کرد: پیشتر تذکرات لازم و اخطار به بهرهبردار داده شده بود، اما به دلیل بیتوجهی و تخلف از مفاد قرارداد، شکایت رسمی علیه وی تنظیم و به مراجع قضائی ارجاع شده است. پیگیری حقوقی این پرونده تا حصول نتیجه ادامه خواهد یافت.
وی همچنین با بیان اینکه این مراسم ارتباطی با جشنهای مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) نداشته است، افزود: این رویداد توسط بخش خصوصی برگزار شده است.
سخنگوی شهرداری شیراز در پایان به تداوم مسیر خدمترسانی به مردم شریف شیراز در حوزههای مختلف تأکید کرد.



نظر شما