تأمین آب شرب دشتابی جزو اولویت‌های اساسی استان است

استاندار قزوین تأمین آب شرب را مهم‌ترین مطالبه مردم این منطقه دانست و گفت: رفع مشکل آب شرب از اولویت‌های اصلی استان در بخش دشتابی است. دو پروژه اساسی در این راستا می‌تواند در دستور کار قرار گیرد؛ یکی استفاده از ظرفیت سد طالقان و دیگری انتقال آب از سد بالاخانلو که باید بررسی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری امشب _‌پنج‌شنبه بیستم شهریور_ در جلسه شورای اداری بخش دشتابی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این منطقه اظهار کرد: دشتابی را بسیار زیبا و پرظرفیت دیدم؛ بسیاری از المان‌ها و زیرساخت‌های شهری آن نشان‌دهنده خدمات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی است، هرچند هنوز جای کار و رفع مشکلات وجود دارد.

وی با تأکید بر استفاده از پساب برای صنایع افزود: هدایت پساب به سمت صنعت می‌تواند به‌عنوان یک منبع درآمدی پایدار هم برای مردم و هم برای منطقه مطرح شود. باید به سمت طرح‌های کم‌آب‌بر و پردرآمد همچون درختان صنعتی حرکت کنیم.

استاندار قزوین همچنین کاشت درختان صنعتی و چوبی را یکی از طرح‌های سودآور برای این بخش دانست و گفت: هیچ محصولی به اندازه چوب ارزش اقتصادی ندارد؛ با کاشت درختان صنوبر و گونه‌های غیرمثمر در پایین‌دشت دشتابی می‌توان صنایع وابسته مانند چوب‌بری و تولیدات ساختمانی را رونق داد.

نوذری با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی این منطقه اضافه کرد: یکی از پیشنهادهای مهم برای تقویت هویت فرهنگی و رونق گردشگری این منطقه برگزاری جشنواره‌های بومی همچون جشنواره گلیم است که می‌تواند دستاورد ارزشمند بانوان این خطه را به کشور معرفی کند.

وی با بیان اینکه گلیم ریشه در تاریخ چند هزار ساله ایران دارد، ادامه داد: پیشنهاد می‌شود جشنواره‌ای بزرگ با محوریت گلیم در استان برگزار شود و از مسئولان ملی، شهرداران و دهیاران سراسر کشور برای حضور در این رویداد دعوت به عمل آید.

استاندار قزوین همچنین بر ضرورت توجه به سایر ظرفیت‌های بومی تأکید کرد و گفت: جشنواره‌هایی مانند جشنواره انگور یا پسته نیز می‌توانند در تقویم فرهنگی استان جای گیرند و به شکوفایی اجتماعی و اقتصادی قزوین کمک کنند.

نوذری در دادامه سخنانش تأمین آب شرب را مهم‌ترین مطالبه مردم این منطقه دانست و افزود: رفع مشکل آب شرب از اولویت‌های اصلی استان در دشتابی است. دو پروژه اساسی در این راستا می‌تواند در دستور کار قرار گیرد؛ یکی استفاده از ظرفیت سد طالقان و دیگری انتقال آب از سد بالاخانلو که باید بررسی شود.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد زیرساخت‌های ورزشی در منطقه ادامه داد: نبود زمین ورزشی برای بانوان از دغدغه‌های جدی مردم است و لازم است شهرداری، بخشداری و اداره ورزش شهرستان با همکاری یکدیگر، راهکارهای عملی برای رفع این نیاز مهم را بررسی و پیگیری کنند.

استاندار قزوین با قدردانی از مدیران استان، فرماندار، شهردار و بخشداری دشتابی که در روز تعطیل برای همراهی در بازدیدهای مردمی حضور داشتند، گفت: حضور میدانی و شنیدن مشکلات مردم از زبان خودشان اقدامی ضروری و پسندیده است؛ نکات مطرح‌شده در این نشست به‌عنوان مصوبه پیگیری خواهد شد و قطعاً اجرایی می‌شود.

کد خبر 904304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.