ثبت بالاترین رکورد آسفالت‌ریزی در شهر اردبیل در یک دهه اخیر

شهردار اردبیل گفت: با حمایت‌های نائب رئیس اول مجلس و پیگیری‌های مدیریت شهری قیررایگان به ارزش ۱۰۲ میلیارد تومان برای شهرداری اردبیل اختصاص پیدا کرد به طوری که در سال‌جاری با آسفالت‌ریزی ۱۷۰ هزار تن، بالاترین رکورد آسفالت‌ریزی در یک دهه اخیر در شهر اردبیل به ثبت رسید.

محمود صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اردبیل اظهار کرد: در ادامه تلاش‌های شهرداری اردبیل جهت توسعه زیرساخت‌های شهری با حمایت‌های مؤثر علی نیکزاد، نایب رئیس اول مجلس و همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی استان، ۲۵۰۰ تن قیر رایگان برای شهرداری اردبیل اختصاص پیدا کرد.

وی افزود: علاوه بر ۷۰۰ تن قیر رایگان چند ماه قبل، مقدار ۲۵۰۰ تن قیر رایگان در سامانه وزارت راه و شهرسازی برای شهرداری اردبیل در مجموع به مبلغ ۱۰۲ میلیارد تومان ثبت و مراحل تخصیص آن آغاز شد.

شهردار اردبیل گفت: این اقدام چشمگیر در راستای نهضت آسفالت‌ریزی در شهر اردبیل صورت گرفت که هدف آن ارتقای کیفیت معابر و بهبود عبورومرور شهری است، دستاوردهای این نهضت در سال ۱۴۰۴ به وضوح مشهود بوده است، به طوری که با آسفالت‌ریزی ۱۷۰ هزار تن، بالاترین رکورد آسفالت‌ریزی در یک دهه اخیر در شهر اردبیل به ثبت رسید و این رکورد بی‌سابقه نشان از عزم جدی برای بهبود کیفیت معابر و رفاه حال شهروندان توسط شهرداری را دارد.

صفری ادامه داد: مدیریت شهری در تلاش است تا این روند روبه‌رشد و اقدامات زیرساختی با قدرت و جدیت ادامه پیدا کند و بدون شک تخصیص این حجم از قیر رایگان، گامی مؤثر در جهت تسریع روند آسفالت‌ریزی و تحقق اهداف نهضت آسفالت‌ریزی محسوب می‌شود.

کد خبر 903883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.