۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱
خط انتقال آب به زرند می‌رسد

استاندار کرمان گفت: خط انتقال آب به زرند را به‌صورت جدی در سطح ملی دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدعلی طالبی امروز _سه‌شنبه هجدهم شهریور_ در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان زرند، اظهار کرد: هیچ دلبستگی نسبت به پست و مقام در فرماندار سابق زرند ندیدم و از تجربه وی در ادامه استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه زرند، شهرستانی با ظرفیت‌های خوب و گسترده و مردمانی شایسته است، افزود: علت اصلی طول کشیدن انتصاب همت ایزدی به عنوان فرماندار زرند انتقال حکم وی از سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور بود.

استاندار کرمان گفت: فرماندار جدید زرند با پشتوانه کار قوی، جزو گزینه‌های دو مدیرکلی در خارج از استانداری و یک مدیرکلی در استانداری بود.

وی از تعریف محورهای جدید گردشگری برای استان و پیگیری خط انتقال آب به زرند خبر داد و تصریح کرد: حقوق دولتی عقب افتاده‌ای از برخی صنایع و معادن داریم که با کمک نماینده حوزه انتخابیه، پیگیر تحقق این موضوع هستیم که کمک شایانی به توسعه زیرساخت‌های زرند و کوهبنان خواهد کرد.

طالبی ادامه داد: در بخش صنعت، موافقت وزارت نفت در خصوص پتروشیمی شهرستان زرند را اخذ کرده‌ایم که ماده پایه این پتروشیمی، کک خواهد بود و در بخش معدن نیز فعال کردن ظرفیت‌های راکد معدنی شهرستان و توسعه اکتشافات جدید را دنبال می‌کنیم.

به گزارش ایمنا، با حکم وزیر کشور و بنا به پیشنهاد استاندار کرمان، همت ایزدی به مدت چهار سال به عنوان فرماندار شهرستان زرند، جایگزین سیدرضا حسینی‌نژاد شد.

کد خبر 903831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.