فعالیت بیش از ۵۹۰۰ موقوفه در گلستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان از وجود بیش از پنج هزار و ۹۰۰ موقوفه فعال در استان با نیات متنوع خبر داد و گفت: ۲۳ بقعه متبرکه با محوریت عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فعالیت دارند.

حسین مهدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با اشاره به جایگاه والای وقف در ادیان الهی اظهار کرد: وقف نه‌تنها یک سنت حسنه دینی، بلکه ابزاری مؤثر برای رفع آسیب‌های اجتماعی، اختلافات طبقاتی و توسعه فرهنگی و اقتصادی در جامعه امروز است.

وی از وجود بیش از پنج هزار و ۹۰۰ موقوفه فعال در استان با نیات متنوع خبر داد و افزود: ۲۳ بقعه متبرکه با محوریت عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فعالیت دارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان با بیان اینکه استان به عنوان دیار علویان، سابقه‌ای غنی در وقف‌های مذهبی و اجتماعی دارد، گفت: وقف‌ها در طول تاریخ با هدف رفع آسیب‌های اجتماعی و نیازهای منطقه‌ای شکل گرفته‌اند.

وی با تاکید بر اینکه وقف می‌تواند در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سلامت و اشتغال نقش‌آفرین باشد، اضافه کرد: نیت واقفان باید با دقت و شناخت از نیازهای روز جامعه تعیین شود.

به گفته مهدیان، وقف تنها محدود به دارایی نیست، وقت، نیت خیر، گوش دادن و خدمت‌رسانی نیز می‌تواند مصداق وقف باشد، بنابراین هر فرد می‌تواند با نیت خیر در مسیر وقف و خدمت به جامعه گام بردارد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مجموعه اوقاف مسئول امانت‌داری دقیق نیت واقفان است و اجازه اجتهاد یا تغییر در نیت‌ها را ندارد، اضافه کرد: اجرای شفاف و دقیق نیات واقفان از وظایف اصلی مدیران و مسئولان حوزه وقف است.

کد خبر 903487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.