کاهش اثر ناترازی‌ها بر ترافیک شیراز با هوشمندسازی و تأمین برق پایدار تقاطع‌ها

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از اجرای طرح هوشمندسازی و تأمین برق پایدار تقاطع‌ها با هدف ارتقای انضباط عبور و مرور و جلوگیری از بی‌نظمی در زمان خاموشی‌های دوره‌ای خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمد فرخ‌زاده اظهار کرد: هوشمندسازی تقاطعات با هدف کاهش زمان توقف خودروها در چراغ‌قرمز و ارج‌نهادن به وقت سفر شهروندان، از جمله اقدامات راهبردی مدیریت شهری است.

وی با اشاره به نصب سامانه هوشمند مدیریت بر ۲۷ تقاطع شهر، افزود: پیش‌بینی می‌شود کلیه تقاطعات شیراز تا پایان سال جاری به این سامانه مجهز و جایگزین تقاطعات با زمان‌بندی ثابت شوند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز همچنین از اجرای طرح تأمین برق پایدار تقاطعات برای نخستین‌بار در کشور خبر داد و گفت: تاکنون این اقدام در ۵۳ تقاطع از مجموع ۶۸ تقاطع شهر عملیاتی شده و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان سال تمامی تقاطعات شیراز در زمان قطع برق فعال خواهند ماند.

کد خبر 903058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.