رحمتالله نوروزی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در گلستان با اشاره به ظرفیتهای بینظیر گردشگری استان گلستان و شهرستان علیآباد کتول اظهار کرد: تلاشهای گسترده برای توسعه زیرساختهای گردشگری در شهرستان علیآباد در حال انجام بوده که یکی از آنها پروژه تلهکابین است.
وی این اقدامات را زمینهساز اشتغال پایدار، رونق اقتصادی و حتی افزایش نرخ فرزندآوری در کشور دانست و افزود: طرح گردشگری تلهکابین علیآباد، فراتر از یک پروژه تفریحی است.
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه تلهکابین علیآباد کتول تنها یک طرح تفریحی نیست، بلکه محرکی برای جذب گردشگر، ایجاد اشتغال و توسعه منطقهای است.
وی با اشاره به اینکه استان همجوار دارای پنج تا شش تلهکابین هستند، خواستار تسریع در اجرای پروژه علیآباد شد و افزود: این پروژه با مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی و حمایت وزرای دولت شهید رئیسی در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و در سامانه ستاد بارگذاری شده است.
نوروزی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی علیآباد کتول از آبشار کبودوال تا سد زرینگل اظهار کرد: شهر علیآباد مملو از زیبایی است اما نیازمند ایجاد زیرساختهای گردشگری و خدماتی هستند تا به مقصدی برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.
وی با اشاره به عضویت خود در فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: در برنامه هفتم توسعه برای بودجه تناوبی ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار گرفته شده است.
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس شورای اسلامی خواستار رفع بروکراسیهای زائد و تسریع در اجرای پروژههای زیستمحیطی شد و اضافه کرد: با این اقدام به طور قطع طرحهای گردشگری در استان توسعه پیدا خواهد کرد.


نظر شما