۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
شهربازی زنجان رایگان شد

شهردار زنجان گفت: به مناسبت اعیاد ماه ربیع شهربازی زنجان به مدت ۱۰ روز خدمات رایگان به شهروندان ارائه خواهد کرد.

منصور سلطانی‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای ایجاد نشاط و شادابی بین شهروندان شادواره شهروندی در پارک بانوان در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه خانواده محوری یکی از مهمترین سیاست‌های مجموعه شهری است، افزود: به همین منظور عملیات تکمیل پارک خانواده در غرب زنجان در حال انجام است.

شهردار زنجان با بیان اینکه عدالت توزیعی در بحث ساخت پارک خانواده در شهر رعایت شده است، گفت: پارک بانوان شرق نیز دارای فضای مناسبی برای اجرای برنامه‌های مربوط به خانواده است، از همین رو بر آن شدیم که از این ظرفیت استفاده کنیم.

سلطانی‌محمدی با اشاره به اینکه شادواره عمومی و خانوادگی زنجان به مدت ۱۰ روز برگزار خواهد شد، اضافه کرد: این شادواره با اجرای برنامه‌های متنوع از قبیل جشن، ایستگاه صلواتی، مولودی‌خانی در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه اجرای این شادواره موجب شده است که در فرصتی ۱۰ روزه خانواده‌ها گردهم بیایند، گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته ۹۰ درصد افراد به صورت خانوادگی در این جشن‌ها شرکت می‌کنند.

سلطانی‌محمدی گفت: برپایی غرفه‌های آموزشی از جمله ارائه آموزش‌های حقوق شهروندی، برپایی ایستگاه رایگان سلامت و کنترل فشار خون و قند خون از دیگر غرفه‌هایی است که در قالب این شادواره در حال برگزاری است.

شهردار زنجان با بیان اینکه پیش‌بینی ما آن است که در این فرصت ۱۰ روزه ۳۵۰ هزار نفر در این رویداد شرکت کنند، افزود: این آمار برابر با حدود ۴۰ درصد از شهروندان زنجانی است.

کد خبر 902603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ی.ش IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
    8 1
    چرا شهر بازی عنوان میکنید؟ پارک بانوان اپشنی نداره که پولی باشه...پس خیلی هنر نکردید