پیش‌بینی آب‌ و هوای چهارمحال‌ و بختیاری در ۲۴ ساعت آینده

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری به تشریح وضعیت آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: آسمان استان در چند روز آینده صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، همچنین در ساعات اولیه صبح به دلیل پایداری شرایط غبار رقیق صبحگاهی نیز برای برخی از مناطق استان به ویژه بخش‌های مرکزی قابل پیش‌بینی است.

وی افزود: برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه باتوجه به پیشی‌بینی افزایش سرعت باد خیزش گرد و خاک برای بخش‌های از استان دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به وضعیت دمایی استان، گفت: برای روزهای آینده نوسان دمایی قابل توجه انتظار نمی‌رود، ولی برای روزهای سه‌شنبه و دوشنبه دمای هوا در طی روز افزایش پیدا خواهد کرد.

نوروزی بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته شهرکرد با ۹ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین ایستگاه و مالخلیفه، آلونی و لردگان با ۳۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شدند.

کد خبر 902584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.