بهره‌برداری از ایستگاه جدید خط ۲ مترو کرج با اتصال مستقیم به پایتخت

وزیر کشور با تأکید بر تغییر رویکرد مدیریت شهری از خودرومحوری به انسان‌محوری، بهره‌برداری از بخشی از خط ۲ مترو کرج را نقطه عطفی در توسعه حمل‌ونقل عمومی استان البرز دانست و گفت: اتصال این خط به مترو تهران با تنها ۵۰ متر پیاده‌روی، کاهش زمان سفر و بهبود کیفیت خدمات را به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، اسکندر مومنی عصر امروز _ سنبه پانزدهم شهریور_ در آیین بهره برداری از خط ۲ مترو کرج، با اشاره به موقعیت راهبردی استان البرز در مسیر استان‌های شمالی، شمال غربی و غرب کشور، اظهار کرد: البرز نه‌تنها در بخش انرژی و خدمات، بلکه در سایر حوزه‌های زیرساختی نقش مهمی در توسعه ملی دارد و باید از تلاش و همدلی مردم و مسئولان این استان قدردانی کرد.

وی تغییر رویکرد جهانی از خودرومحوری به انسان‌محوری را یک تحول مهم دانست و افزود: وظیفه مدیریت شهری جابه‌جایی شهروندان است، نه صرفاً وسایل نقلیه. مترو، به‌عنوان ارزان‌ترین، پاک‌ترین و ایمن‌ترین شیوه حمل‌ونقل، سهم بسیار کمی در کشور دارد و باید در اولویت نخست توسعه قرار گیرد.

وزیر کشور با اشاره به ویژگی‌های ایستگاه تازه‌افتتاح‌شده گفت: این پروژه با مشارکت ۵۰ درصدی وزارت کشور و شهرداری کرج به بهره‌برداری رسیده و با واگن‌های موجود آغاز به کار می‌کند. تلاش می‌کنیم تا پایان سال یا اوایل سال آینده یک رام قطار دیگر نیز به این ناوگان افزوده شود.

مومنی یکی از شاخص‌ترین دستاوردهای این پروژه را اتصال خط ۲ مترو کرج به خط ۵ مترو تهران معرفی کرد و افزود: با تنها ۵۰ تا ۶۰ متر پیاده‌روی، مسافران می‌توانند از خط ۵ وارد خط ۲ شوند، بدون نیاز به استفاده از سیستم‌های حمل‌ونقل دیگر.

وی خاطرنشان کرد: دولت در بهمن ۱۴۰۳ حدود ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید قطار تصویب کرد که پیش‌پرداخت آن هفته گذشته انجام شد. با این اقدام، پیش‌بینی می‌شود نخستین قطارهای جدید تا پایان سال جاری یا اوایل سال آینده وارد سرویس شوند.

وزیر کشور توسعه حمل‌ونقل ریلی را نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر به دلیل شرایط زیست‌محیطی و کمبود منابع انرژی دانست و تأکید کرد: «امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری کامل از خط ۲ به طول ۲۷ کیلومتر باشیم.

مومنی در پایان از تمامی ارکان دولت، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، مدیریت شهری کرج و پیمانکاران این پروژه برای تلاش‌های شبانه‌روزی تشکر کرد.

کد خبر 902566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.