وزیر کار لبنان: از دولت استعفا نداده‌ایم/ خروج ما اعتراض به طرح «انحصار سلاح» بود

وزیر کار لبنان اعلام کرد که خروج وزرای حزب‌الله و امل از نشست کابینه تنها به دلیل اعتراض به طرح موضوع «انحصار سلاح در دست دولت» بوده و به معنای استعفا از دولت نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد حیدر، وزیر کار لبنان، در گفت‌وگو با شبکه المیادین تأکید کرد: «ما از جلسه کابینه خارج شدیم، اما از دولت استعفا نکرده‌ایم. موضوع استعفا در حال حاضر مطرح نیست.»

وی با اشاره به اینکه محتوای طرح ارتش حتی ارائه هم نشده است، افزود: «اعتراض ما نه به مضمون این طرح، بلکه به اصل طرح موضوع در دستور جلسه بود و به همین دلیل پیش از ارائه آن، جلسه را ترک کردیم.»

حیدر خاطرنشان کرد: «اقدام ما در تعارض با جایگاه ارتش لبنان نیست، بلکه موضعی اصولی در راستای ضرورت توافق بر سر یک راهبرد ملی برای دفاع از لبنان است.»

از سوی دیگر، امین شری، عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان نیز در گفت‌وگویی تصریح کرد: «ما همچنان در دولت حضور داریم و آنچه رخ داد، صرفاً تحریم جلسه بود. برخی وزرا متأسفانه در شرایط کنونی مواضعی می‌گیرند که به نوعی توجیه‌گر اقدامات دشمن است و این قابل قبول نیست.»

او افزود: «تفاهم با رئیس مجلس، نبیه بری، بر این بود که در جلسه کابینه حضور یابیم اما در لحظه آغاز بحث درباره طرح ارتش، وزرای مقاومت جلسه را ترک کنند.»

شری همچنین با انتقاد از فشارهای آمریکا علیه لبنان گفت: «واشنگتن در حال ترسیم نقشه‌ای است که اسرائیل برای لبنان و سوریه طراحی کرده است. با این حال، ما و ارتش لبنان هر دو بر حفظ آرامش داخلی تأکید داریم.»

پیش‌تر، چهار وزیر وابسته به حزب‌الله و امل به همراه وزیر شیعی دیگر، فادی مکّی، همزمان با آغاز بررسی بند مربوط به طرح ارتش برای انحصار سلاح در دست دولت، صحن جلسه را ترک و کاخ ریاست‌جمهوری در بعبدا را ترک کرده بودند.

گفتنی است، نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان، در جلسه ۵ اوت گذشته مأموریت تدوین «خطة ارتش برای انحصار سلاح در دست دولت» را پیش از پایان ماه گذشته به ارتش محول کرده بود؛ تصمیمی که آن زمان نیز با خروج وزرای امل و حزب‌الله از جلسه همراه شد.

کد خبر 902226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.