پیش‌بینی هوای کرمان در هفته پیش‌رو

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: از امروز تا شنبه هفته آینده برای برخی مناطق جنوب و جنوب غربی، رشد ابر، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی، مصدق گودرزی‌فر با اشاره به صدور هشدار زرد شماره ۳۰ اظهار کرد: طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از امروز تا شنبه هفته آینده برای برخی مناطق جنوب و جنوب‌غربی ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز و فردا در جنوب، شرق و روزهای شنبه و یکشنبه در اکثر مناطق استان به‌ویژه نیمه شمالی و نوار شرقی استان وزش باد نسبتاً شدید، افزایش غلظت غبار نقاط مستعد خیزش گردوخاک را خواهیم داشت.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، خنک‌ترین ایستگاه استان کرمان متعلق به لاله‌زار با دمای ۱۰.۸ و گرم‌ترین ایستگاه متعلق به زهکلوت با دمای ۴۴.۵ سانتی‌گراد بوده است.

کد خبر 901918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.