پیگیری استقرار دستگاه پت‌اسکن در استان مرکزی با مشارکت بخش خصوصی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از آغاز روند جدی برای استقرار دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک خبر داد و گفت: امید می‌رود با تحقق این موضوع، بیماران سرطانی استان دیگر نیازی به مراجعه به استان‌های دیگر برای دریافت این خدمت نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، جواد نظری اظهار کرد: با توجه به اینکه این بیمارستان تنها مرکز درمان سرطان در استان است، سال‌هاست دانشگاه علوم پزشکی پیگیر تأمین دستگاه پت‌اسکن برای بیماران سرطانی بوده است، اما به دلیل هزینه بسیار بالا و نبود شرایط لازم، امکان تهیه آن فراهم نشد و بیماران مجبور بودند برای دریافت خدمات به سایر استان‌ها سفر کنند.

وی افزود: در چند ماه اخیر، مذاکراتی با بخش خصوصی برای تهیه این دستگاه، انجام شد که خوشبختانه مورد استقبال سرمایه‌گذاران قرار گرفت و تفاهم‌نامه اولیه میان دانشگاه و سرمایه‌گذاران به امضا رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در دیداری که روز گذشته به همراه معاون درمان دانشگاه با دکتر سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتیم، قول مساعد داده شد که علیرغم محدودیت‌های سطح‌بندی تجهیزات، با توجه به ورود بخش خصوصی، استان مرکزی به احتمال زیاد در اولویت دریافت دستگاه پت‌اسکن قرار گیرد.

نظری گفت: امید می‌رود با تحقق این موضوع، بیماران سرطانی استان دیگر نیازی به مراجعه به استان‌های دیگر برای دریافت این خدمت نداشته باشند.

کد خبر 901898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.