به گزارش خبرگزاری ایمنا، نخستین جلسه کمیته فنی با اعضای جدید عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم شهریور_ برگزار و پس از بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مختلف در نهایت به واسطه فاصله اندک دو رویداد مهم قهرمانی جهان و بازیهای کشورهای اسلامی و اعزام دو تیم مختلف به رویدادهای فوق، مقرر شد سجاد مردانی و اسماعیل اسماعیل پور در گروه مردان و آزاده یاسایی و پریا پورنعمت در گروه دختران به کادر فنی تیمهای ملی اضافه شوند.
این مربیان قرار است در زمان اعزام تیم ملی های ملی به مسابقات قهرمانی جهان تمرینات ملی پوشان اعزامی به بازیهای های کشورهای اسلامی را برعهده خواهند داشت.
در این جلسه درباره کادر فنی تیم ملی بانوان نیز صحبتهایی مطرح شد؛ پس از تائید سایر اعضا مقرر شد مهروز ساعی به عنوان سرمربی تیم ملی کار خود را پیگیری خواهد کرد، نیلوفر صفریان و شیما خلیل ارجمندی همکاران وی در این رقابتها خواهند بود.
مرتضی کریمی، یوسف کرمی، مریم آذرمهر، حمید باقی نژاد و وحید خسروشاهی با حکم ساعی به عنوان اعضای جدید کمیته فتی انتخاب و معرفی شدند.
رقابتهای قهرمانی جهان دوم تا هشتم آبان به میزبانی چین برگزار خواهد شد، بازیهای کشورهای اسلامی نیز ۱۶ تا ۳۰ آبان در عربستان و شهر ریاض برگزار خواهد شد.



نظر شما