آخرین وضعیت و خبر فوری از تتلو امروز | توبه تتلو قبول شد یا تتلو اعدام می‌شود؟

سخنگوی قوه قضائیه آخرین وضعیت پرونده امیرحسین مقصودلو (تتلو) را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصغر جهانگیر در رابطه با آخرین وضعیت پرونده تتلو اظهار کرد: در قانون مجازات اسلامی مبحثی به نام توبه داریم که نشان می‌دهد که توبه یکی از راه سقوط مجازات حتی پس از اثبات جرم است. در ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی مقرر داشته در جرائم موجب حد به استثنای قذف و محاربه اگر متهم قبل از اثبات جرم توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی اثبات شود حد از او ساقط می‌شود.

وی افزود: اگر جرائم فوق غیر از قذف یا اقرار ثابت شده باشند در صورت توبه مرتکب حتی پس از اثبات جرم دادگاه می‌تواند عفو مجرم را توسط رئیس قوه قضائیه از مقام رهبری درخواست کند، پس این یک رویه معمول قضائی است و درباره تمام متهمان اگر شرایط داشته باشند قابل اجرا است و اختصاص به شخص خاصی ندارد.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: اینگونه برداشت نشود که موضوع توبه فقط برای شخص خاصی اجرا می‌شود، این رویه وجود دارد و خیلی از افراد از این موضوع بهره‌مند شدند.

جهانگیر ادامه داد: با توجه به احراز توبه این فرد نزد دادگاه پرونده در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۴ به حوزه ریاست قوه قضائیه فرستاده شده و آنجا در فرایند بررسی قرار دارد و اگر ریاست قوه قضائیه این مسئله را پذیرفت، مراتب درخواست عفو برای فرد را از مقام معظم رهبری درخواست می‌کند.

کد خبر 901571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نادر IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    بابا هر چه زود تر این شیطان روانی را از روی کره زمین بردارید