سرانه مصرف آبزیان در خوزستان به ۱۹ کیلوگرم رسیده است

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان به بیش از ۱۹ کیلوگرم رسیده است.

مرتضی سوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به اهمیت ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوارهای خوزستانی اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف ماهی و میگو علاوه بر ارتقای سلامت جامعه به رونق بیشتر تولید و اشتغال در این حوزه نیز کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه خوزستان سالانه بخش قابل توجهی از تولیدات شیلاتی کشور را به خود اختصاص می‌دهد، افزود: توسعه مزارع پرورش میگو، گسترش پرورش ماهیان گرمابی و دریایی و صید و صیادی از مهم‌ترین محورهای فعالیت شیلات خوزستان به شمار می‌رود.

مدیرکل شیلات خوزستان خاطرنشان کرد: در کنار افزایش تولید، موضوع ارتقای کیفیت، بسته‌بندی استاندارد و بازاریابی محصولات آبزی نیز در دستور کار قرار دارد تا علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، زمینه افزایش صادرات و ارزآوری بیشتر فراهم شود.

سوری ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۶۸ هزار تن آبزیان از استان خوزستان صادر شده که ارزشی معادل ۲۶۰ میلیون دلار داشته است.

وی گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان بیش از ۱۹ کیلوگرم برای هر نفر در سال است که تقریباً برابر با متوسط جهانی (۲۰ کیلوگرم) بوده و نشان‌دهنده جایگاه مناسب آبزیان در سبد غذایی خانوارهای خوزستانی است.

مدیرکل شیلات خوزستان تصریح کرد: شهرهای ساحلی استان خوزستان به دلیل دسترسی مستقیم به منابع آبی و فرهنگ غنی مصرف آبزیان، سهم قابل‌توجهی در مصرف محصولات شیلاتی دارند و سرانه مصرف در این مناطق بالاتر از میانگین استان است.

سوری خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح استان ۱۲ بازار خرده‌فروشی، یک بازار عمده‌فروشی و یک پایانه صادراتی آبزیان فعال هستند که نقش مهمی در ساماندهی توزیع داخلی و توسعه صادرات دارند.

کد خبر 901009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.