پروژه‌های انرژی خورشیدی در استان اصفهان گسترش پیدا می‌کند

استاندار اصفهان گفت: پروژه‌های انرژی خورشیدی در استان گسترش پیدا می‌کند و انقلاب خورشیدی با هدف تولید انرژی پاک برای فردای روشن‌تر در راه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد امروز _شنبه هشتم شهریور در مراسم افتتاح پروژه‌های جدید انرژی خورشیدی در استان اصفهان که به صورت وبیناری انجام شد، ضمن تبریک به مدیران اجرایی و تشکر از دست‌اندرکاران از پیشرفت‌های چشمگیر استان در زمینه استفاده از انرژی‌های پاک خبر داد و اظهار کرد: انقلاب خورشیدی در اصفهان و تولید انرژی پاک برای فردای روشن‌تر در راه است.

وی افزود: پروژه‌های جدید تنها به تولید برق محدود نمی‌شود، بلکه اهدافی همچون تأمین امنیت انرژی، حفظ محیط زیست و ایجاد آینده‌ای پایدار برای استان را دنبال می‌کند.

استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت انرژی خورشیدی برای استان اصفهان گفت: این پروژه‌ها نه‌تنها در راستای تولید انرژی پاک و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی قرار دارد، بلکه با بهره‌برداری از ظرفیت‌های خورشیدی، انرژی پایدار و مقرون‌به‌صرفه برای صنایع، کشاورزی و حتی منازل تأمین می‌شود.

جمالی‌نژاد تصریح کرد: پروژه‌های جدید شامل نصب و بهره‌برداری از ۸۰ مگاوات انرژی خورشیدی است که معادل تأمین برق برای حدود ۱۲۰ هزار خانوار یا روشن کردن نزدیک به ۲۰۰ میلیون لامپ در اوج تابستان خواهد بود، این پروژه‌ها به‌ویژه در مناطق صنعتی و شهرک‌های صنعتی استان تأثیر زیادی خواهد داشت و در راستای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و ارتقای بهره‌وری انرژی است.

وی با اشاره به طرح‌های آینده، گفت: با توجه به اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر، آینده صنایع استان اصفهان به انرژی خورشیدی گره خورده است، در این راستا حتی پروژه‌های بزرگراهی و چاه‌های کشاورزی نیز در حال ورود به این حوزه هستند.

استاندار اصفهان تأکید کرد: در آینده، شهرهای بزرگ استان اصفهان به سمت تبدیل شدن به شهرهای خورشیدی حرکت خواهند کرد و برنامه‌ریزی‌هایی برای نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌ها و جا تأسیسات شهرداری‌ها در حال انجام است، همچنین تمام ۸۵ شهرک صنعتی استان اصفهان درگیر پروژه‌های انرژی خورشیدی خواهند شد.

جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: در طول این چهار سال، شاهد افزایش چشمگیر استفاده از انرژی خورشیدی در استان خواهیم بود و این تحولات نه‌تنها برای اصفهان، بلکه برای تمام ایران سودمند خواهد بود.

کد خبر 900081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.