افتتاح ۵ طرح کشاورزی در شهرستان لردگان همزمان با هفته دولت

همزمان با هفته دولت ۵ طرح کشاورزی با حضور مسئولان استانی و کشوری در شهرستان لردگان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی استانداری، جعفر مردانی امروز _جمعه هفتم شهریور_ در آئین افتتاح همزمان طرح‌های کشاورزی لردگان اظهار کرد: چهارمحال‌وبختیاری جایگاه برتری در کشور در تولید ماهیان سردابی دارد و لازم است زنجیره شیلات توسعه و تولید هم افزایش پیدا کند.

وی افزود: خواستار حمایت معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم از توسعه این صنعت در مناطق روستایی و ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان هستیم.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ظرفیت بالای استان در تولید خوراک آبزیان گفت: سالانه نزدیک به ۴۵ میلیون دلار صادرات خوراک آبزیان از استان انجام می‌شود.

بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال برای افتتاح طرح‌های کشاورزی لردگان هزینه شده است

حسین بهرامی رئیس سازمان جهاد کشاورزی نیز در این افتتاحیه اظهار کرد: این پروژه‌ها شامل یک واحد گلخانه سبزی و صیفی به مساحت چهار هزار متر مربع در روستای تل ماران، یک واحد پرواربندی ۲۵۰ رأسی در اراضی منجرمویی، یک واحد تولید خوراک دام و آبزیان به ظرفیت پنج هزار تن در شهرک صنعتی لردگان و دو طرح در حوزه فنی و زیربنایی است.

وی افزود: اعتبار هزینه شده برای این طرح‌ها بالغ بر ۵۶۷ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال است، با بهره‌برداری از این پروژه‌ها زمین اشتغال مستقیم برای ۲۵ نفر در شهرستان لردگان فراهم شده است.

کد خبر 899900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.